Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Amúgy ez tök érdekes kérdés a jövőre nézve. Tekintve, hogy egy folyamatosan frissülő játékot készítenek, a Master Leaguet elég lesz egyszer megvásárolni és "örökre" megjapjuk, vagy évente lesznek szezonális Master League DLC-k, friss keretekkel/mezekkel stb...? :D
Vagy lesz egy adatbázis frissítés, ahogyan jelenleg is lenni szokott alkalmanként, és frissül az egész?
Remélem utóbbi, mert ezesetben Részemről 10-12e Ft-os megér, ha évekig kiszolgál.
De sanszosnak tartom az előbbi verziót, ezzel továbbra is fenntartva az évi fix bevételt, illetve így tudják a fejlesztéseket is eszközölni a játékmódon.
Szóval Én egy olyan Free to Play játekot képzelek el, ahol a MyClub ingyenes, de minden más módot évről-évre piacra fognak dobni.
Apropó, a MyClubot vajon újra kell kezdeni majd minden évben ezután?
Sok a kérdés... :D
Ja és még egy, a Konzolon megkezdett MyClubot, vajon folytathatom a telefonomon, vagy kettő különböző fiókot fog használni?
-
d3tox1c
senior tag
Nekem már a tavalyi fifa is(sajnos) jobban tetszett... Szurkolói hangok, KÉZszabaly,jatekos arcok, stb.
Ha a jatekmenet nem lenne olyan hulladék, amilyen,már a pes-t elő sem szedtem volna.
Az új rész, és az arról szóló hírek, videók viszont eddig engem sajnos nagyon el szomoritanak.
Lehet hogy idén én is a fifa mellett kötök ki,vagy lemondok a focis játékokról.
Csak azért annyira hihetetlen, hogy 2021-ben egy kiadó sem tud össze dobni egy minden tekintetben élvezhető focis játékot.
Pedig csak a játékosokra kellene hallgatniuk, figyelniük mit szeretnének, szeretnénk.
Na, pont ez amit magasról leszarnak -
TrueGooner
senior tag
Ezt 100%-ban embere válogatja. Ami engem illet, PS5-ön tolom a PES2021-et, tehát tehetnék rá Option Filet, de egyszerűen nincs rá igényem, mert a foci miatt játszom. Megcsináltam magam a Master Leaguebe, és már asszem a 4. szezonomat játszom, minden meccset letolok.
Tehát emi engem illet, jó ha van körítés, de ha nincs, az se baj, csak legyen jó érzés játszani vele. Mit kezdjek a csili-vili stadionokkal, nevekkel, arcokkal, mezekkel, ha egy okádék a játékmenet, és a játékos a háta mögé ugyan olyan pontossággal passzol, mintha 1 méterre kellene maga elé passzolni? 😀 Ha a labdákat nem fontos lekezelni, és a lövések 80%-ban kaput találnak, és vizilabda-eredmények születnek?
Szeretem a PES-t, nem zavar a licenszek hiánya, és nagyon, nagyon remélem, hogy marketing hack álodazati vagyunk. 😀
-
-
TrueGooner
senior tag
Legjobb tudomásom szerint nem tudni semmit róla. Időpontot sem. Sőt, a 30.-i rajt napján is csak egy Soft Launch lesz körülbelül, mert különböző passz és lövés típusok sem lesznek még benne, ami igen érdekesen hangzik...
Szóval kapunk egy betekintést, de október-november környékén jönni fog az első frissítés is. Bemásolom a lényegsebb dolgokat:
#eFootball 's first major free update will go live this Autumn including:
- Creative Teams - select your base team from over 600 licensed clubs
- New match modes
- New player types - all the way from Standard to Legendary
- And more…A small sample of future updates include:
- Edit Mode
- PlayStation®5 haptic feedback and adaptive trigger support
- Advanced ball trapping
- Power Pass, Power Shot and other special kicks
- Mobile controller support
- Full cross-platform matchmaking (PC, console and mobile)Részletesen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
Azért a 19, 20-21 után 2 év alatt vártam volna komolyabb változásokat. A bíró nem tűnik jobbnak, a szerelések is érdekesek továbbra is. Én nem vagyok menü rendszer fikázó, de maradt hasonló elven. Akik ezt fikázzák, meg tudom érteni.
Viszont még egyszer leírva, nálam nagyon más nem jöhet szóba, mert PES6 óta tolom, és Fifát múltkor kipróbálva pár napig bírtam, akkor is ingyenes lehetőség miatt ültem elé.
Behatóbb véleménye az embernek, akkor lesz, amikor saját maga játszik vele. Ettől függetlenül amit látok kicsit csalódás, ezek az első érzéseim a látottak alapján. Majd 30.-án még markánsabb lesz a véleményem 10-20 meccs után mondjuk... Legyen igazatok, hogy pl. addig a gyepet rendbe teszik stb.
-
TrueGooner
senior tag
Én a menün abszolút azt látom, hogy 100%-ban mobil barát. Olyan megoldásokkal éltek, hogy 110% Cross Platform játék lehessen. Sosem a menüről volt híres a játék, de aki PES-ezeik, sosem amiatt tette, amit a menüben lehet csinálni. :)
Én nagyon reménykedem egy jó játékban. Az első kezbevételnél vagy érezzük majd benne a potenciált, vagy nem, utóbbi esetém nem tudom mivel fogok játszani. 😀😀
-
ROBREGGAE
tag
Mivel első körben nem lesz offline tartalom, annyira lehet nem számítanak majd a címerek, mezek. Jó kérdés megtartják-e a legendák boostolását... Nekem 21-ben sikerült tavaly egyből 3 Milan legendát nyitnom, szóval a Milant választottam alapból csapatomnak(meg amúgy is Milan szurkoló vagyok, de ez másodlagos).
Ha itt nem lesz ilyen, akkor én nem fogom nézni feltétlen milyen mezben játszok. Meg a címer sem érdekel, milyen jelenik meg. Akármilyen fantasy mez jöhet. A fifába hasonlóan működik, ha jól tudom.
Mikor kijön hozzá a dlc, tuti, hogy patchelni fogják, a Master League miatt vagy ki tudja milyen új neve lesz.
A menü színét meg szerintem így is úgy is fogják valahogy már most, mer tuti rengeteg embert a hányinger kerülgeti a Mávos stílustól.
-
TrueGooner
senior tag
Ne haragudj, de lesarkítod a dolgokat. Manapság alapvető emberi tulajdonság ez a negativitás ami a neten tapasztalható. Aki várja a játékot és pozitívan áll hozzá, az nem siránkozik, csak várja. Az elkeseredett emberek viszont úgy érzik muszáj ki írniuk magukból a bajukat. Ez nem csak a konaminál tapasztalható, hanem madnem minden játéknál, cikknél, posztnál ömlik a szar.
13 ezer forintért pedig nem csak 2800 coint, hanem játékosokat is kinalnak. Mindenki eldöntheti maga, hogy megéri-e vagy sem. (Egyébként aki a PES21-ben játszott online is jól jár, mert 6 Icon Moments játékos után kapni fog elvileg 6 nyitási lehetőséget, 15 legenda után pedig 1 millio GP-t (részletek ingame).
Ami az ML-t illeti, tényleg nem sok infó látott napvilágot, de moddolható lesz a játék, ez viszont hivatalos infó. Valamikor decemberben közlik majd az ütemterv 2. részét, reméljük kapunk majd infót az ML-ről is végre. Az ára meg megint egy olyan kérdés, hogy ha kifizetjük, vajon 1 évre fizetjük ki, vagy végleges? Utóbbi esetben megérhet akár 15-öt is, más esetben egyet értek Veled.
-
Lmh
őstag
Koszi a tippet, de a gombkiosztás rendben van, azt beallitottuk. napokat jatszottunk, de a golok nagyon nehezen jonnem. olyan erzesem van, mint amikor fifában nagyon elszesszuk a time finishinget es szornyen lovi el a labdat. pesben nem double tappelünk csak siman toltunk es lovunk, de ossze vissza lovi a labdát ziccerben is.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
TrueGooner
senior tag
Én láttam redditen egy képet: A Play Station store állítólag írja, hogy "Hány barátod vásárolta meg", egy felhasználó feltöltötte, hogy több mint 160 Play Stationos barátja berendelte előre a cuccot.
Szóval azért akad bőven, de én is azt vallom, előbb azért próbáljuk ki...
PS-en egyébként November 11 a határidő, az a tervezett frissítés időpontja, szóval ezt a december 1-et amit mondtál nem is igazán tudom hová tenni.
-
TrueGooner
senior tag
Nem tudom, lehet, hogy nem ugyan azt olvastuk, de ebben a cikkben számomra semmi újdonság nem volt, csak leírta amit már mindenki tudott.
Ami ennél (szerintem) sokkal aggasztóbb, hogy hivatalosan holnap oldotta volna fel a KONAMI az embargót, és a tartalomgyártók elkezdhették volna bemutatni a játékot. Ám ezt a KONAMI visszavonta.
Van egy Youtuber, Camaldinho ([link]) néven, aki a közösségi fül alapján már legalább 2 hete nagyon megszeretne osztani valamit, de mindig elkellett halasztania (nem önszántából), és így van ez a holnapi (23.-i) nappal is, így hangot adott a frusztráltságának.
Nem sok jót sejtet ez.. Nincs rendben a játékmenet? Mást nehezen tudok elképzelni, hogy vajon miért van ekkora titoktartás... :/
Mindeközben az UFL bemutatta a(z egyik) nagykövetét, amin látható a játék grafikája is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Tegnap én is kiprobaltam, szerencsémre még vacsora előtt, különben összevissza okadtam volna a szobát. Iranyithatatlan játékosok, full beállításon is szar grafika, a kedvencem az volt amikor a játékosom bal lába tett egy körzest a jobb lábán keresztül Halálra itelteknek se adnám oda. Szép volt Konami
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest