-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Valaki tudja, hogy mi lett az ebay.com-al? Rengeteg termék eltűnt. Pl. ha beírom, hogy Tissot, összes 22 órát talál a korábbi több ezer helyett. Ugyan ez a helyzet Omega fronton is.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
randras
veterán
Akik most meglepődtek ezen az ÁFÁ-s dolgon, eddig komolyan úgy rendelgettek, hogy nem is tudtak róla?
Mennyi bátor és szerencsés ember!
-
Kerio
őstag
válasz randras #23110 üzenetére
HA HA HA
Most akkor hülye az, aki megkérdezi? Vagy mi van?
Lehet, hogy eddig így volt, de nem tartották be.ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
válasz randras #23114 üzenetére
Szerintem a 99%-unk az
K.cs.g ország ez...Akkor már nem lesz szerencsém
Várok még pár kacatot.... Akkor ez már drága lesz.....[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Dzsana
senior tag
válasz randras #23112 üzenetére
Na hát a magyar oldal az nagyon gyenge! Szűrjél már le légyszi rajta Vintage Tissot karórára. Eddig ezt a com-on meg tudtam tenni, több százas találattal. most összesen hoz 21 db-ot, mindenféle szűrés nélkül, csak órára.
-
Tamás88
őstag
-
Dicker
őstag
Nálam Chrome-ban az ebay.hu valamiért elérhetetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval?
"The application encountered an error. Please contact your System Administrator."
Ennyit ír ki...
Mozillában viszont megy. Tegnap pedig még jó volt. -
Zirowe
nagyúr
Az uborkaszezon közepén kijön egy tök semmit mondó, lényeges tartalmat mellőző cikk, és ennyien bef*snak rajta?
Vicc.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Dzsana
senior tag
válasz Tamás88 #23118 üzenetére
Értelek, de nem tudsz szűrni karórára, vagy zsebórára, nem tudod beállítani, hogy csak a 1920-1970 között gyártottakat hozza. De érdekes módon, csak bizonyos márkákkal csinálja ezt a .com. Nehogy már csak 21 db Tissot legyen eladó a nemzetközi oldalon! Pl. Poljotból is van több száz. A múlt héten pedig több ezer Tissot volt. Valaki felvásárolta mindent, vagy mi a szösz? Szóval itt valami hiba van.
-
kisi
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #23104 üzenetére
Ennek egy változata, gondolom.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni, rendeltem ebayről egy órát még 07.30-án, ez pár napja meg is érkezett, viszont 3 darabban volt... Az üveg, valami alátét meg az óra, összerakni nem nagyon lehet, így meg nem ér semmit, gondoltam írok az eladónak, hogy küldjön egy újat, vagy adja vissza a pénzt, hátha jutok valamire. De a contact résznél volt egy ilyen szöveg: Item I received is not as described: We found 1 answer(s)
What can I do about an item that is damaged/defective/not as expected/missing parts?
iwantmall accepts returns. Items must be returned within: 30 days. Refunds will be given as money back. The buyer pays for return shipping.
Ezek szerint vissza kell küldenem a cuccost, ami nekem ugye nem igazán éri meg.. Van így arra bármi esélyem h visszakapjam az árát a cuccnak, vagy h esetleg újat küldjön?[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
bzsolt99
tag
válasz Brianiac #23128 üzenetére
Hali!
Vásárlást előtt érdemes elolvasni,hogy mint ad vissza pénzt.Részletesen kikötötte csak akkor ad vissza pénzt ha visszaküldöd.Csak akkor,ha a saját pénzeden küldöd vissza nyilván azért van ez kikötve mert másképp nem ad vissza pénzt.Amikor licitálsz elfogadtad ezt én úgy vélem nem sok esély van sajnos anélkül,hogy visszaküldenéd persze kérdezz rá az eladónál.
Szerintem az ebay/paypal felé döntene.Ez rézszint olyan dolog ami a eladón múlik -
Iomega
addikt
-
FishAir
senior tag
Semmi.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
matykooo
aktív tag
válasz randras #23110 üzenetére
Nem az Áfás dologgal van a baj, mert eddig is tényleg így volt. Hanem azzal, ha Vitya azt mondta, hogy nézzenek rá alaposan a körmünkre, akkor az tuti úgy lesz, és az bizony fix, hogy a gyanús csomagokat is lekapcsolják, amit eddig simán áttoltak, és azokat is ami gyanús bár de semmi köze az értékhatárhoz...
Pl: a héten jött 2 tabletem egy csomagban (nem először jött már így) simán átjött minden alkalommal. Most kb azon fogok izgulni, hogy 1db 1 csomagban átkússzon, amire ezek után nem sok esélyt látok Helyette küldhetem a számlákat meg fizethetek, ami ha mondjuk normálisan belegondolunk így is kell, hogy legyen, mert kimondva kimondatlanul, ez fekete kereskedelem... De, senkinek nem esik jól, hogy az elviekben olcsó dologra még +ba fizetni kell, és máris nem olyan olcsó az egész
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni Amerikából egy mobility vga-t,(sajnos csak ott találtam a kérdéses tipust )Az lenne a kérdésem hogy ebben az esetben az áfa+plusz vám minden esetben játszik?
Behozatni nem tudom senkivel sajnos.Vagy tudtok-e esetleg valamilyen más megoldást? -
RAiN91
őstag
Eladóként, a csomagkövetés menüpontnál a "carrier"-hez mit kell írni? Hungary, vagy Posta.hu, vagy?
-
Melack
veterán
Mindig el tudja rontani vmi a kedvem: NAV és az eBay
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hevizms
addikt
18-án rendeltem egy cuccot.A posta nyomkövetésénél ez található:
2012.08.22 14:36 362028(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.25 10:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 19:55 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.26 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
Vajon hol lehet most a csomagom?Ez mennyire normális hogy ahhoz képest hogy az első napokban ilyen sűrűn adtak infot róla,26-ika óta semmi változás.Eddig akármit rendeltem,10-13 napon belül a kezemben volt.
Érdemes rákérdezni telefonon a posta ügyfélszolgálatánál, vagy várjak még?
Mégis mennyi az az idő ami után már aggódhatom?[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Lassan őrölnek az ebay Customer Support malmai: miután kivártam a 10 (!) napos határidőt /régebb 8 volt/, továbbítottam az ügyet, ahol 48 órás döntést ígértek (szept. 2). Tegnap kaptam üzit tőlük, hogy faxoljak el nekik egy hivatalos nyilatkozatot, miszerint nem a vásárolt terméket kaptam és ezzel egyidejűleg a döntéshozatal ideje meghosszabbodik szept. 8-ig. A szept. 2-ig adott határidőn belül ők sem érték el az eladót, mert "refresh return address"-t kértek tőle, ami ugyebár nem történt meg, így futnak nálam még egy kört
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
matykooo
aktív tag
válasz hevizms #23142 üzenetére
lassan majd be kell neki dobni, hogy a vámon van... fura egyébként most a nagy csomagjaim feltűnően hamar érkeztek meg, régebben a nagyobb csomagok 28-30 vagy még pár nappal tovább értek ide, most 13-17 nap alatt itt voltak... régebben a kicsik jöttek eddig, vagy a rekordom az 6 nap egy szimpla méretű pufissal de most nagyon elhavaztak...
''a walesi srác aki legenda lett''
-
bul07
nagyúr
Kínából akár a 30napos szállítás is lehetséges, így jelenleg csak várnod kell , majd a 30nap környékén kell írni az eladónak hogy mi a helyzet a csomaggal aztán a 35-37 nap környékén refundot kell kérni, ha nem teljesíti akkor a 43-44napon vitát kell nyitni a PayPal-ba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
Pont emiatt tévedtem ide, bár nem ebay hanem pandawill rendelésem, szintén 18.-án rendeltem, csak nekem 25.-e óta semmi.
2012.08.24 19:56 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.24 22:49 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroadLehet, hogy inkább singapore post-ot kellett volna választani 3-4 dollárral többért, azt mondják az 10-12 napnál nem tart tovább.
-
Dicker
őstag
Az olimpia ellenére nekem ma két apróbb csomagom is megjött Kínából, és UK-ból is.
Nagyjából 5 nap kellett neki, plusz a hétvége.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest