Új hozzászólás Aktív témák

  • Libretom

    aktív tag

    válasz fattyu666 #8844 üzenetére

    Látom, mindenáron vitázni akarsz. :)
    Csak a tárgyszerűség kedvéért: Én SOHA nem piszkáltam a Wayteq gyártmányt, és most sem teszem, sőt ha megnézed még egyszer a legutóbbi hsz-emet, éppenséggel jót írtam róla. Kiválóak a paraméterei.

    A Wayteq-es topikot pedig időről-időre megnézem,(ha jól tudom nincs is külön FL-es fórum) és nekem éppen elég volt a kétkedéshez az, amit ott olvastam, még akkor is ha Te semmiségeknek tekinted a garanciális kifogások 90 %-át. Azonban a szerviz tapasztalatok szempontjából nem csak a gép, hanem a szerviz cég minősége (lassúság, nehézkesség) is szempont. Ezt is össze lehet vetni az általad nem kedvelt márkáéval. Ott egyszerűen cserélik a hibás gépet, és a költségeidet is viselik, pedig az az USÁ-ban van nem Kecelen.. Nézz be arra a fórumra és olvashatsz erről is. Régen volt egy Onyx Boox 60-as olvasóm. Garanciálisan kétszer küldtem Kecelre, persze odafelé saját költségen......

    Egyébként az előző hsz-emben foglalt érveim ettől függetlenül fennállnak, nem kéne vissza passzolnod a labdát.

    Részemről ezt az értelmetlen vitát lezártam, mert a Moderátor megint mérges lesz, és nem szeretném felkergetni a vérnyomását! :)

Új hozzászólás Aktív témák