Új hozzászólás Aktív témák

  • kuruczz

    tag

    válasz Degeczi #7585 üzenetére

    A beállításokban van egy lehetőség a leállításra (20 órától 120 óráig) amit állítva ezt percben méri és kikapcsol 2 óra után maximumra állítva.

    Félreértettél, bár szerintem egyértelmű. A van egy lehetőség a leállításra, az azt jelenti, hogy le lehet állítani, mert lehetőséget biztosítottak rá.
    A 20 órától 120 óráig azt jelenti, hogy a majdnem 1 naptól az 5 napig.(Ez szerintem remek gondolat, mert ha nem veszed elő napokig, akkor miért ne kapcsolna ki, miért csak aludna (hasonlóan a riasztó LED-jéhez 48 óra után pl. a motorokon)). És mivel a hibák között írtam elsőként, ez azt is jelenti, hogy ez hiba. Nem a fordítás, hanem a mögöttes tartalom, azaz óra helyett (ez a jó fordítás) percben kapcsol ki (erre utal a soraim között elrejtett amit állítva ezt percben méri és kikapcsol 2 óra után maximumra állítva megjegyzés). Tehát nem akkor kellene kikapcsolnia, hanem 4 nappal és 22 órával később, azaz nem a fordítás rossz, hanem a mögöttes funkció, amit mint írtam is, remélem tudnak, és még inkább remélem, majd akarnak is javítani.
    De azért ezzel a hibával együtt lehet élni a "soha" lehetőséget választva...

    Remélem a WayteQ ezzel olyan utat nyit, amit követve a többi gyártó, a felhasználók olvasási élményét tudják fokozni, ill. minden ilyen "újszerű" funkció is ebbe a kategóriába tartozik. Személy szerint nagyon örülök, hogy eszébe jutott valakinek az e-ink android párosítás, remélem még sok ötlet van a kamera, érintő képernyő, világítás után... Várom, hogy annyi minden legyen egy olvasón mint egy telefonon, mert én képes vagyok kiválasztani, mi is kell nekem a lehetőségei, képességei közül. Sőt várom azt az eszközt, aminek csak a kijelzőjét kell cserélni, és lehet belőle telefon, olvasó, okos TV vagy számítógép.
    Spec. nagyobb kijelzőért, hangszóróért inkább lecserélném az olvasómat, mint egyenletesebb világításért, vagy nagyobb felbontásért... Ez én vagyok, de remélem, hogy vannak még ebben társaim.
    UFF!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák