Új hozzászólás Aktív témák

  • tt124307

    tag

    válasz csendes #19233 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a tippeket, megosztanám mire jutottam:

    1. A Touch HD-ra (PB631) nem sikerült rendesen portolni a koreader-t (illetve a lefordított és letölthető változat nem megy ezzel a hardverrel a jelenlegi legrissebb fw verzión sem). Van rá nyitva bug, de nem nagyon foglalkoznak vele, a fejlesztőnek nincs ilyen hardvere, csak emulátoron próbálkozik. Nem sok jót nézek ki ebből a helyzetből. szerintem elengedem ezt a témát (sajnos).

    2. Az olvasó választónál (open with...) az a helyzet, hogy időközben másik app lett a default olvasó a PB-n, már nem az fbreader.app van, azt lecserélték az eink-reader.app-ra. Helyesen ezt kell beírni az extension.cfg-be, így már lehet olvasó alkalmazást váltani. Engem az zavart meg, hogy a koreader és a coolreader leírásokban még az fbreader.app-ra hivatkoznak, a letölthető csomagban is az szerepel az extension.cfg-ben.

    Valóban a legutolsó olvasó app-al nyílik meg az olvasott könyv. Ezen lehet változtatni, annyi kell hozzá, hogy a feladatkezelőben ki kell lőni a megnyitott könyvet (háttérben bent van). Ezt követően ismét lehet választani hozzá olvasó alkalmazást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák