Új hozzászólás Aktív témák

  • premete

    veterán

    válasz pooty #5884 üzenetére

    Sajnos, az újabb Avertv-ket nemhogy kipróbálni, de megvenni sem egyszerű nálunk, pedig teszteléshez kellett volna 1-1 nekem is. A Fujitsuról pedig még külföldi tesztet sem találtam; nem mintha az Avertv express card változatairól elérhető német tesztek sokat segítenének, mert abból is csak annyi derült ki, hogy Conexant a tuner, és Németországban a 23 adóból 23-at fog rossz vételi körülmények között is.
    Valahol sejtem, hogy a német "rossz vétel" olyasmi, mint nálunk a Széchenyi hegy lábánál elérhető, ahol a mágnestalpas antennával hol jön az adás, hol nem. :)
    Pcmcia-s Avertv hybridem volt már, annak nagy előnye, hogy laptopban lehet vele videot digitalizálni, illetve például vezeték nélküli kamerát is rá lehet kötni, de kérdés, hogy milyen az érzékenysége a 10 dolláros, AF9015/9035-ös tucattermékekhez képest.
    Vélhetően a 2 tuneres, diversity-s Avertv Twinstar, vagy Terratec T5 érzékenyebb, de linkre nem merem megvenni azokat sem, mivel laptop mellé nem akarok lepkeantennát cipelni pluszban.

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Új hozzászólás Aktív témák