- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Musicking
aktív tag
válasz milapsy #2006 üzenetére
Kb ennyit a játék fizikájáról. A pályabugtól keletkező mutatványt a bal első helyett egy jobb hátsó defekttel díjazta, tehát az is érdekes. Nem szimulátorként kell rá tekinteni és akkor el lehet ütni vele az időt.
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
fagy53
nagyúr
válasz milapsy #2002 üzenetére
Ügyes...., lassan egy valódi autót is kipróbálhatna, persze azzal nem fog így menni. Én nem látok semmi furfangot mögötte, a gyakorlás, a pálya tökéletes ismerete, a jó reflexek kb. így nyilvánulnak meg. Látszott a vége felé a fáradság miatti tévesztés, de hihető a dolog. Én soha nem lennék már erre képes, ehhez újra kellene születnem.
Érdekes, hogy a valós videókat nézve sokszor az igazi pilóták is így mennek, persze a "völgy" kanyarlevágásokat leszámítva, mert a valóságban ezekből nagy csatt lenne... -
Musicking
aktív tag
válasz milapsy #2010 üzenetére
A beharangozó vérbeli szimulátor jelző 'csöppet' túl lett hype-olva, a járgányok viselkedése mellett nézd meg különböző tempónál a bokrok meg a drótfonatos kerítések és a szalagkorlátok fizikáját na az is megér egy misét. Nyilván ezeket kontaktját el lehet kerülni de amint hozzáérsz akkor díszítőelem helyett a játék szerves részét képezik. A mechanikai sérülések a defekten vagy a kerék elhagyáson kívül semilyen kihatással sincsenek a menetteljesítményre vagy az úttartásra. Tehát ezek még csak olyan dolgok amiben simán felülkerekedik a RBR vagy házon belül a CMR Dirt is (pedig az alatt még neon engine fut). Az is érdekes ha fék nélkül futok le egy szakaszt és csak visszaváltásokkal lassítom le a járgányt , akkor a fékszerkezet és a váltó ugyanúgy használódik mint normál esetben.
Persze az is lehet hogy 2016-ban nekem túl nagyok az elvárásaim a szimulátor jelzővel kapcsolatban, de 8-11 évvel ezelőtt ezek alap dolgoknak számítottak egy ilyen kategóriájú játék esetén.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
atomeec
senior tag
válasz milapsy #2002 üzenetére
Hát nem tudom. Én akárhol próbálok hasonló mutatványt, hogy a kocsi orra lemegy az útról, az ott lévő kavics "gát" egyből eldobja az egész kocsit és annyi az egésznek...ez meg simán szeli a kanyarokat szó szerint mintha nem is lennének egyenetlenségek...nem baj, jó nekem az a középmezőny, amit én összehozok a G27-tel a napi versenyeken.
-
tobias88888
őstag
válasz milapsy #2358 üzenetére
De az a vicc, hogy mozog a kéz szóval le van animálva. Annyi lenne a dolga max hogy 180 foknál nagyobb mozgás esetén max megáll. Hát akkor ez ennyi volt, úgy biztosan nem játszok vele, egyenes út a fejfájáshoz (még 2 órán belül vagyok steamen vele, szóval nem nagy gond)
-
Tomdriver
őstag
válasz milapsy #2398 üzenetére
Nagyon nincs is lehetőség rá, ma Mo.-n hamar feljelent a túrista-kiránduló, természet és környezetvédő, vagy erdész-vadász társadalom ha letérsz a közútról és kicsit gyorsabban mész. Arról nem beszélve, ha ezt nem lezárt pályán csinálod, balesetveszélyes is.
Az meg külön röhej, hogy hivatalos rally futamok előtt kijelölt időben, max 40-el döcöghetsz végig a gyorson hogy felírd az itinert. Elismerésem a mezőny minden tagjának, hogy ezután tűrhető tempóban és többségük kicsúszás nélkül fejezi be a versenyt.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest