Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    Véleményeteket szeretnék kérni, fényképező csere előtt állok.

    Most ez van nekem: Sony ILCE3000, akku, töltő, kábel, kis táska, 8GB memória, kitobi + Vivitar 135mm f2.8, Minolta 50mm f1.7 - mindkettő MD bajonett és adapterrel.

    Erre cserélném: Sony a350 négy obival: Sigma 28-300 1:3,5-6,3, Minolta 50 1:1,7, Minolta 19-35mm (nagylátó), Solignor 28-85. Utóbbi kettő nekem gyanús hogy nem jók az adatok, a látószög stimm, de a típus nem. Viszont ami biztos, hogy mind Sony A bajonettes és AF.
    Továbbá kapok hozzá két jó akkut, töltőt, Samsonite táskát, távkioldót, 2GB és 8GB CF memóriát, meg négy szűrőt, nem tudja milyet (ajándékba kapta nem ért hozzá, tudom így nehéz beárazni).

    Szerintetek kinek kéne ráfizetni és mennyit?

    Nekem előny: szenzor stabilizátor, autó fókuszom lesz minden obin, a sokat dicsért CCD-vel tudok IR fotózni, kihajtható kijelző ami jól jöhet tömegben vagy makrónál, és a keresőben is előrelépés a mostani majdnem használhatatlan 201k pixellel szemben.
    Hátrány: öt évvel régebbi technológia (szenzor és képfeldolgozás), 20 helyett 14 mega pixel, nem lesz videó, lassabb sorozat kép, zár hangosabb, valamint a méret ami nem biztos hogy hátrány, mert jobb a fogása.

    Miért cserélek egy öt évvel idősebb gépte? Mert lesz egy jó telém stabival és AF-szal és ugyanez ez igaz a fényerős f1.7-re is a mostanival szemben. Videót nem használtam, sorozatot nem használtam és a pixel se számít.

Új hozzászólás Aktív témák