Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz Peethy #47151 üzenetére

    Coxer Zoli múltkori önkritikája jutott először eszembe: csak most veszem észre, hogy a háttérrel lefejezem a fotóalanyt... vagy van valami célod a háttérben azzal az éles csíkkal?

    :)) először az jutott az eszembe, azt írom, hogy az első képed a jobb... a vonatos.

    (#47154) m3ss: ejnye. egyértelműen visszafejlődés. Ez a két kép nem szól semmiről. Így tényleg csak a HDR felhők voltak a téma. "amugy vmi ilyesmire gondoltal, vagy ez is sok meg?" - így természetesebbek a felhők, de ezen a képen ugye tudod, hogy semmi nem stimmel. Így láthatóvá válik, hogy a HDR progi csinálta meg a képeidet eddig is. Itt hol a téma? Hol az előtér? Miért üres az előtér? Miért nincs semmi mértanilag rendben? Miért világosodik el (halosodik) az ég alja? És az éghez képest nagyon világos a talaj. Szóval legközelebb írd oda, hogy csak szemléltetésként gondolod, és hogy mire.
    Használj valami jobb HDR progit, ami tudja kezelni a halo problémát. Ugyanezt a hatást el tudod érni a Dynami Photo HDR progival, és az szépen lekezeli ezt a dologot:

    Figyelem! a fenti kép csak szemléltetés, szándékosan van túlhúzva, hogy a halo probléma kezelést meg tudjam mutatni. Nem kérek rá kritikát, értékelést, csupán egy program tulajdonságait próbálom vele bemutatni.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák