- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zichie #17585 üzenetére
Volt egy x firmware verzió amin annyi volt. Most van egy y.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
válasz zichie #17591 üzenetére
felraktam a legutolsó gyári fw-t a 1043 V1-re és annyi jött mint tegnap a régivel ill.router nélkül.(régi switch van nem 1 gigás). engem sem zavar ha stabilan ez marad és routert sem kell cserélnem
csak majd ellenálni tudjak az 1 gigának mert akkor csere lesz[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
szili.tamas1
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz zichie #23128 üzenetére
Ha nem jó akkor sem, akkor fizesd be majd ha jó lesz, a késedelmet meg fogd rá a nyuszira...öööö.... DIGI-re. Az utalás gondolom pénzbe kerül azért akarod elkerülni. Jogos is, ha van bankkártyás fizetési lehetőség, akkor működjön is...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Flashget
félisten
válasz zichie #23477 üzenetére
de a tuti ha üfsz-n megkérdezed, mert itt már nem minden van rendben.
most néztem ÁSZF-ben ott szerepel ez a mondat:
Fix IP cím bármelyik csomaghoz egységes 2880 Ft-os (címenkénti) áron kérhető.pedig tudott dolog 200-500-1000-es netekhez nem adnak.
Fix IP cím DIGINet 50 és DIGINet 100 csomaghoz havi 2880 Ft-ért igényelhető.szóval az eltelt 1 év alatti összevissza variálás az ÁSZF-ben kicsit kupissá tette és már az sem igaz ami benne le van írva.
Kispesten 2 hét alatt a második rendkívüli karbantartás lesz 5-én....kerület egyik részén jó a net a másik részén nem mióta emeltek.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
titán
válasz zichie #37444 üzenetére
Nekem úgy 1,5 évig ment normálisan a 200 a csatlakozó eszközök gigabitesek voltak, úgy csatlakoztak és a 200 körül megvolt a sebesség rajtuk, az 1000-re váltva úgy 3 hónap után csak 100 lett mindenhol, kipurc, de nem valószínű hogy a sebesség növekedés miatt, 4 éve vettem.. A többiek a V2-t javasolják.
-
Flashget
félisten
-
Sasos
senior tag
válasz zichie #45406 üzenetére
Ezt az IPv6 bevezetésénél már végigzongoráztuk, de nincs rá egyelőre épkézláb megoldás. A routerek nem engednek MAC alapú szabályokat a v6 tűzfalba, a Digi meg nem fog fixet osztani. A v4 NAT-olást valóba ki tudod vele kerülni, egészen addig, míg minden résztvevő v6 képes és rendelkezik is v6 címmel. Azonban ha v4-es klienssel akarsz csatlakozni, már nem fog menni, mert ő v4-en csatlakozna.
-
poli27
veterán
válasz zichie #45406 üzenetére
ipv6 esetében is tudsz fix ipcímet beállítani a routerben nem? ugye lekér egy tartomány a dhcpv6 szervertől amiből a router gazdálkodik,de ha a routernek megmondod mindig azt fogja visszaosztani a kliensnek is, márha a routerben álllítható ez. legalább is így tudom ha nem jó javítsatok ki
-
törölt tag
válasz zichie #45415 üzenetére
Nyugodtan add fel!
Az ÜFSZ-től való publikus IPv4 cím kérés az egyetlen megoldás.
A DHCP-PD miatt az IPv6 cím - bár globális - de, dinamikus, így folyton változni fog. A jelenlegi SOHO routerek legtöbbjén pedig nem lehet dinamikus IPv6 tűzfalszabályt létrehozni (MAC címet nem fogad el az IPv6 tűzfal.)
P. s.: Én és egy fórumtárs már vagy fél éve végigelemeztük az IPv6 tűzfal problémát, mert nekem is nagyon kellett volna az IPv6 elérés. (Megkerestük a DIGI-t, a router gyártóját és a végén feladtuk. Maradt a publikus IPv4.)
[ Szerkesztve ]
-
-
MasterMark
titán
válasz zichie #92943 üzenetére
Igen, én is Kispest, ugyanaz van mint Lackooo84-nél. IPv6 cím van, de nem megy ki rendesen csak az első lépésig tracert-n.
1 <1 ms <1 ms <1 ms 2a01:36d:119:*
2 8 ms 12 ms 12 ms 2a01:36c:119:*
3 1 ms 1 ms 1 ms 2a01:368:119:1000::1
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 *Switch Tax
-
adika4444
addikt
válasz zichie #92948 üzenetére
Azt kétlem, hogy lekapcsolnák a v4-et, biztosan lesznek mindig maradi kliensek / szerverek, meg ősrégi alkalmazások, amik a v6-ot nem ismerik.
Illetve egy korábbira reagálva, nekem az IPv6 azt a pluszt nyújtja, hogy sok esetben a v4-es és v6-os címe ugyanannak a végpontnak más trace-en megy át. Így ha gond van v4-en, a v6 jóeséllyel megy és fordítva.
üdv, adika4444
-
Dragon3000
veterán
válasz zichie #92953 üzenetére
Lehet, hogy gyorsabb, de én most tiltottam a francba, mert sokszor előfordul, hogy gondolkodik oldal megnyitása esetében, gondolom ilyenkor nem sikerül ipv6-on elérnie és átvált ipv4-re. Inkább legyen, akkor minimálisan lassabb ipv4-en, de legalább nincsenek ezek a gondolkodások, amik random történnek. Tesztek mind lementek ipv6-tal is. Amíg nem olvastam a Te hozzászólásod, nem is gondoltam, hogy ez a gond, mert már egy ideje jelen volt, na meg az sem segített, hogy csak gépen jött elő, telefonon nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest