Új hozzászólás Aktív témák

  • Kube

    senior tag

    válasz wikings2 #6287 üzenetére

    "10 pontot pedig rádobtam a Conviction-ra így mert az immunt áttöri és 1/5 részben ugyan, de hatnak így rá az eddig immun sebzések."

    Igen én is erre gondoltam, ezzel az eggyel tudtam őket csapkodni és iszonyat lassan haladok. Fast stone skin, mindenre immun és még fizikálra is. Vagy elfutok vagy megöl :D

    Annihilus, igen! Köszönöm hogy leírtad így már akkor tiszta a kép. Hát igen Griswold, meglátjuk de ha sokáig nem jön akkor nem számolok vele. Erről a módról is most hallok először lehet hogy bepróbálom vagy csak szimplán berakom magamnak a követ valami editorral de igazából annak meg nem látom értelmét hogy csak úgy berakosgatok valamit. Inkább akkor játszok anélkül csak hát a build úgy lenne tökély. Egyébként csak én érzem hogy 1.13-al iszonyat nehéz a Hell? über tristramra áttérve, azért az se lehet egyszerű kulcsokkal együtt ráadásul azokat droppoltatni is kell megint csak... egyébként ott ha jól tudom egy ilyen fáklyaféle charmot dob, nah arra is fáj a fogam úgy lenne teljes a build.

    A mostani paladinom defiance + zeal kombóval Nightmare ACT III fullra elakadt utána váltottam fanára, akkor osztottam újra. Na most az-az ACT III a sok kis nyűg miatt kegyetlen. Ugye 5 ütésből kábé az első bemegy utána a vértem elküldi őket a halálba a barbár skillel, tehát élből iszonyat nehéz ott haladnom. Hellen tutit végem lesz, most egyelőre küzdök ACT II-ben, a héten kezdek neki.

    Hellig még csak segítőm se volt, aztán rájöttem hogy kéne egyet venni. Igazából eddig azért nem vettem mert úgy gondoltam hogy osztódik az XP és nem akarok lassan fejlődni. Vettem ACT II-ből egy területi fagyasztósat a gond hogy közelharcos és pillanat alatt meghal egy komolyabb fightban szóval gőzöm sincs a dárdás témát hogy érdemes építeni.

    Most jelenleg itt tart :)

    Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5
    Kép 6
    Kép 7
    Kép 8
    Kép 9
    Kép 10
    Kép 11

    No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Új hozzászólás Aktív témák