Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    válasz Franklin #11463 üzenetére

    Ladder karakterek ugymond ladder modban jatszanak, es van par runaszo es item ami csak ladder modban esik.
    Most hivatalosan non ladder pre-season van ugymond, de ettol fuggetlenul bevan rakva minden ladder only item es runaszo a D2R non-ladderbe.
    wm2 arra gondol hogyha majd lesz Ladder, tehat elindul az elso season, es mar van lehetoseged ladder karaktert csinalni, akkor valoszinuleg kifogjak venni hogy non-ladder modban mukodjenek bizonyos runaszavak es itemek ne eshessenek.

    En nagyon varom a laddert, mert egyaltalan nem ugyanaz a trade van most mint eleinte.
    Peladul: Eleinte ha gyorsan fejlodtel meg a feher monarchokat is eltudtad adni. Ha gyorsan toltad a sima torchok is sokert mentek, es volt ertelme kiutni egy torchot ha volt smitered. Eltudtad akar adni a smiter service-t is hogy kiutod valakinek a kulcsot.

    Mostanra mar a legtobb item nagyon keveset er, ami persze eszben jo is mert konyebben megveszed. De mondjuk ha enigmat akarsz venni, mostmar nehezebb helyzetben vagy kezdokent, mert sok item mar szinbte semmit nem er, de a runa arak ehez kepest nem valtoztak.
    Peldaul egy shakot eleinte eladtal 1-2000 fg-ert. A jah runa 5000 volt.
    Most: shako elmegy nemis tudom 100-200fg-ert, a jah runa meg 3900 asszem?

    Tehat hiaba talalok viszonylag jo vagy ritka itemeket, mostmar mivel mindenkinek megvan, sokkal ritkabb dolgokat kell talalnod ahoz hogy osszetradelj egy high runat. Persze konyebb osszerakni egy alap karaktert is amivel lehet farmolni.

    Meg remenykedek abban is hogy lesznek uj dolgok a D2R seasonokben is.
    Peladul jo lenne egy season ahol engedelyezve van a players 8 parancs, vagy csak players 3.
    Vagy egy adott season ahol tobb sarga cucc esik, vagy valami uj affix/suffix a sarga itemekre amitol mondjuk lehet valami a griefen kivul is. Vagy kivenni a teleportot egy seasonben (enigmatol es sorctol is :D vagy megnovelni a sorc mana costot 10x) Szerintem lehet sokmindent kitalalni, remenykedjunk hogy tesznek bele egy kis effortot.

Új hozzászólás Aktív témák