- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
Sziasztok! Keresek 4s monk partit,hátha esne végre Sunwuko amu,meg 1 alap Torch.Szívesen veszem az építő jellegű kritikákat,mert elég ügyetlen vok még vele.Van 1 jónak mondható DH-m ,ha mást nem is ,cserébe azzal segítenék a kedves mentoroknak. pityputy#2982 (lemaradt)
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
-
haller26
tag
válasz prokxy #75082 üzenetére
Szia!
Nekem is az amu kellene,de az istennek nem adja.Van 1 lyukas CD-s,ami melle tudnék rakni kritet,de nem biztos,hogy jobb volna a Maránál(chd-chc-dex-socket).Kezdő monkos vok, ránéznétek a karimra? (pityputy#2982) Érdekelne,hogy lehetne e publicon belül,vagy más módonlehet e szelektálni?(ha mondjuk csak monkokkal és magyar játékosokkal szeretnék játszani a várva-várt jutalom elnyeréséért.)"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sziasztok!
Most kezdtem egy wizardot,de még sosem játszottam vele és elég gyenge vok és az az igazság,hogy nem is értek hozzá,na meg időm sincs játszani túl sok.Edge okosít privátban(biztosan az idegeire megyek már),de sok minden nem tiszta még,ami meg is látszik az eredményeimen.Arra gondoltam ,hogy összehozhatnánk egy partit "wizardok egymás közt"címszóval és tolhatnánk egy partit annak minden előnyével gazdagon mefgáldva (.A legjobb az lenne,ha Ts-n is tudnátok okosítani)Az alap koncepció megvan, az Archon set stb...,de a legrosszabb statokkal megáldva.Kövezzetek meg ha hülyeség!! ,de arra gondoltam mindenki legyártja a Sage setet és naponta váltogatnánk,hogy ki bújhat bele és élvezné áldásos Dreath Breath királyságát XD Legalábbis nekem ez jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a játékban.Persze nem haragszom meg,ha valaki más kaszttal csatlakozna, de remélem találok még 3 másik wizardot itt a forumon.A Btagom: Pityputy#2982 Elég szegényes a kari és nincsenek túl fényes eredményei a karinak,de bízom benne,hogy a kedves mentorok segítségével úgy egy fényéven belül megtanulom majd kezdő-helyettes-jelölt szinten használni a karit XXD Vegyetek fel bátran, mindenkit vissza fogok jelölni.Ha minden jól megy esténként 9 óra körül majd mindennap fel tudok szökniu 1-2 órára."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz diegho #84347 üzenetére
Sziasztok!
Szívesen segítek énis,ha fennt vok(7közben 21.00-23.00-ig kb ),bár nem túl sok időm van játszani.
Biztos nem vagyok vele 1edül,de nekem is nehéz találni parrtit 65+grre,70+ról meg nem is álmodok.Ezúton szeretném megragadni az alkalmat,hogy toborozzak pár embert magam köré akiknek szintén nincs állandó partija.Egyenlöre csak support barbim van de kszül az swk és a healmonk is.Még nem vok 800P sajnos,de nagyon igyekszem(volt aki ezért nem játszott velem...),akinek ez nem akadály azzal szívesen játszom pár órát este. Írjatok rám bátran. Btag: pityputy#2982"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz shotika #85299 üzenetére
Sziasztok!
Társakat keresek NS PTR-re,ha van valaki aki szintén ebben a csizmában jár és este 9 után ráér,netalán még TS-l is rendelkezik,kérem vegyen fel. BTAG:pityputy#2982.Egyenlőre egy Wizardom van és elég béna vok hozzá XD Szívesen kipróbálnám a többi karit is.Elsősorban türelmes emberek jelentkezését várom,mert elég nehézfejű vok és nekem többx kell elmagyarázni vmit,hogy meg is értsem.Nagyarcú-futóbolondok kerüljenek ha lehet."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Szia!
Belinkelnéd a karidat nekem?Elkezdtem ptrezni és énis a wizardot tolom,de mit ne mondjak,ha nincs mentorom elveszek a hülyeségemben XD.Egy rögtönzött használati utasítást is megköszönnék kivesézve ,hogy milyen különbségek vannak T8/bounty ,T10 és speed GR,illetve high GR kapcsán.Tudom sok lesz így 1szerre,de számítok a segítőkészségedre és a birkatürelmedre"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz Joezyka #85460 üzenetére
Sziasztok!
A Thorn setről annyit,hogy itt sem mindegy azért,hogy mikor-milyen skillt használsz és 70+n igenis oda kell figyelni a dolgokra,még arra is mikor lövöd el a potit.Nem is értem hogy lehet így lefikázni egy karaktert-bildet.Igazatok van abban,hogy nem túl bonyolult a karakter,de azért mert számotokra van egy,ami best of,azért a többi is jó valakinek,mit szólnátok,ha a monkotokat fikázná valaki?Amúgy nem nagy szám tudom,de ptr-n 74s lement szólóba nerf után,hát tleg lebutították rendesen ezt a remek karaktert.Ami viszont rengeteg energiát felemészt az a kék,sárga matik összeszedése.Azért nem egészen úgy van,hogy mindenhova thorn dam és kész is.Nem vagyok túl profi a crusaderben sem és akinek van esetleg 75+ solo Gr eredménye azt kérem ossza meg velem a tapasztalatait,amit előre i köszönök neki.Nem próbáltam más kasztot sajnos,de a wzard felé még kacsingatok kicsit és a DH is szóba jöhet még. Kérlek titeket ti is számoljatok be a ptr-s eredményeitekről és az éppen aktuális karaktereitekről és bármiről,amit szerintetek érdemes megosztani a többi kedves fórumozóval."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Nekem még fogalmam sincs mit indítsak .): 2 cimborám tuti barbit fog,de nekem szinte csAk az a normális gear nsben.Nagyon gondolkodom wizben és dhban,de a crusihoz még hozzá se szagultam szinte szinte mióta játszok.Ajánlanátok vmit esetleg?
-
haller26
tag
válasz Sárpac #86647 üzenetére
Én szívesen jönnėk wizzel,de nincs sok tapasztalatom vele,anno Edge okítgatott rá,de nem sok sikerrel,na meg most térnék visszA eleég sok kihagyás után.Mondjuk ha azt nézem,hogy ha haza érek majd meg kell küzdjek a sárkánnyal,akkor nekem is crusit kene indítsak. Wizardra fel,ha segítesz XD
-
haller26
tag
Sziasztok!
Bird mennyit mész ezzel a gearrel?A Tesco-s része tegnap este esett ki nekem 2 klántárs jóvoltából,amit ezúton is köszönök nekik!!! Dropból jött egy Anci AW,de gondolom jobban megéri az új wandot használni,még ha zero dps-l is rendelkezik? Nézegettem,hogy alig rollolnak a cuccokra AR-t,ennyivel jobb az armor?Nagyon kezdővok még wizzel is ,de majd csak lesz vhogy.AZ új FB settől énis sokkal többet vártam de lehet csak én nem tudom használni.Eddig nagyon élvezetes az új szezon számomra,már kezdtem kicsit unni az egészet."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Egy életem -egy halálom én az anci wandot még ma legyártom Azt még nem tudom miből,de majd csak megoldom.A cél a mai estén,hogy felhúzom a gemeket 25re és berollolom a DOM geart,aztán majd látjuk mi marad a végén.Persze a nagy testvérek keresztűl is húzhatják a számításaimat azzal,hogy megint elvisznek T10re (nem fogok megharagudni) csalinak XD Ennek is meg lesz az eredménye,mert legalább megtanulom elkerülni a támadásokat és lecsapok a lootra mint légy a ...... Nektek mi a tapasztalatotok anci wandot gyártani,vagy reforge-lni éri meg jobban?
-
haller26
tag
ÖÖÖÖ... (: énis az új wandot szeretném ,hog yősi legyen és énis a DOM bulddel szeretnék játszani.Majd akkor megpróbélok összeszedni egy rakat DB-t és szines matit, legyártok egyben vagy 20t hátha sikerül.Reforgolni meg majd ráérek,ha lesz vagy 7-800 FS.Köszönöm a válaszodat.Esetleg összehozhatnánk egy wizard partit is,ha lealacsonyodtok hozzám? A paragonom jelenleg 230,de a lelkesedésem és tudásom 10k efletti
-
haller26
tag
válasz _ocsisajt #86816 üzenetére
Szia,énis gratulálok ehez az emberfeletti teljesítményhez és a kitartásodhoz ,amit a HC játékmódban is bizonyítasz!! Nekem tuti nem lenne elég kitartásom hozzá és sztem már gépem se,a 2.3. kari elvesztése után.
-
haller26
tag
Na ma énis összeveszek az asszonnyal és tolom reggelig a varázslótanoncommal.Elég kritikán aluli a gear még és hülye is vok vok a wizhez,de azért igyekszem megérteni a barbár agyammal hogyan is működhet.Ami értékelhető esett, az egy anci aw wand,amit sehogy sem tudok hogy is kéne beletenni a buildbe.Jelenleg 333 a Para,de ma rajta leszek és hátha akar vki segíteni és tudunk 1ütt játszani.Btag az aláírásomban ha esetleg megszánna valaki,sztem már kora este leszek a "kiegyezéstől" függően: XD Sajnos a planneres lianekeket nem tudom megnézni valamiért.További szép napot nektek,majd nézegetem a HSZ-t a munkahelyemről.Esetleg tudtok olyan oldalt,ahol vannak magyar videok buildekről,stb...?
-
haller26
tag
válasz kökény #87110 üzenetére
Be kell látnom ,hogy nekem is NS-t kell nyomatnom.,mert nincs időm szezonozni ): (bár nem adom fel a reményt).Ma megpróbálom megcsinálni a witardot és este 9 után tolhatjuk,lehet hamarabb.Akinek van kedve vegyen fel.Diablo fans-n rengeteg build van fenn.Engem érdekelne magyaroktól videó mert nem nagyon találtam youtubon.Valaki tudna segíteni-linkelni oldalakat ehez?
-
haller26
tag
válasz diegho #87150 üzenetére
NYUGI DIEGO,Nekem sem estt még ancient a setből,bár mėg csak P600 vok.Számomra is idegesítő,de ez van,ha görcsösen akarsz vmit,az nem esik....
Aztán azt veszed ėszrhogy egyszercsak kidobja.Most esett az első rgiftem,szted nem voltam ideges??? (* Aztán jött még 3...."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sracok,tipp a gyors fejlődėsre?(P600 vok)Biztos van aki tudja,azt megkerem arulja el a titkot.Kockázzak set darabokat es ugy lesz meg az anci leghamarabb?Tippeket-tanácsokat várok,köszi.
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Sziasztok! Milyen gemeket használtok a speed wizardhoz?Tudom, minek játszom vele ha hüle vok hozzá (:
Feltettem a BOTH+BOTT+Teaguk kombót,de utóbbival nem tudom fenntartani a stacket(minden skill auto-ra van állítva).Használjak inkább WOL gemet a taeguk helyett? Sajnos még elég alap a gearem és még 35% körüli a CDR,akinek van tapasztalata a flash fire wizarddal azt kérem ossza meg velem. Köszi"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz rumkola #87600 üzenetére
Köszönöm a válszokat,bár sztem énis powerfullal megyek majd,nekem ez tűnik 1xűnek.Most egy kicsit rámegyek a bountyzásra mert kellenek a matik,mert nekem is kell anci wow (nem mindenkinek esik elsőre XD ) .Tudtok ajánlani bountyzni és speed GR.ezni egy wizard buildet?
-
-
haller26
tag
Folyton ez a kettősség meg az drága jó szvem,ami a sírba visz majd 1x,mint mindenki mást XD(ha az megáll, akkor minden )Még mindig nem tudom eldönteni mivel és nhol is játsszak.NS-ben össze tudnék rakni egy supp barbit,de wizardot is meg tudnám csinálni a sok matiból szerencsével.Majdnem mindenki szezonozik és napról-napra egyre több értelmes embert ismerek meg (tisztelet a kivételnek).Amennyiben segítetek gearelődni S5-ben is rakok össze supp karikat és esténként tudok jönni velük,bár a wizemhez is vannak cuccok és elég volt S4 support alakban.
Tegnap kipróbáltam a GR50 speed buildet és tleg 2-2.5 perc 1 kanyar még 4pben is.Speed bountyra vkinek wizard buildje ,amit használ nyugodt szívvel tud ajőánlani?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz Joezyka #87663 üzenetére
Joezy én szívesen játszanék veled NS-ben csak nem sok időm van sajna.Esténként 9után 2 óra( ha nem vok hulla),meg 7végenként kora hajnalban .A legnagyobb bajom ezzel van,hogy mikor fellépek vagy full parti van ,vagy már elhuz mindenki.Csinálok akár supit akár dpst,csak legyen 1 parti ahol tudok játszani.Általában parti nincs,ezért mindig húzok vkit,persze akik rövid időn belül elfelejtik honnan jöttek.
-
haller26
tag
válasz kökény #87668 üzenetére
Szó nincs itt semmiféle felhánytorgatásról,csak ha ráírok lehetőség szerint írjon vissza és ha ráér segítsen ha megkérem.(pl 1 karit 70re huzni 15perc max)és igen tleg carul esik ha vissza se ír.Az időmet sajnos úgy kell beosztanom,hogy a játék az utolsó,a család az első,de ez így is normális szerintem.Majd ker5esek partit NS-ben ,ha nem lesz megyek szezonozni.Bárki rámírhat ha van kedve ,rajtam nem mulik semmi.Esténként én már nem dumálok TS-n de szívesen fejövök kussolni (. Ma még böngészem a buildeket és próbálok minél többet "magamévá tenni"
-
haller26
tag
Az az igazság a netem se az igazi,na meg a kölkös is 1feszt töltenek.Eddig usb-s wifim volt, az emeleten a router ,hát mit ne mondjak kib...tt car volt a net,de most aztán már direktben jön kábelről a net.Továbbra is azt állítom,hogy nem fogok hczni(de ki tudja? )Nem szépítem a dolgokat,elég nagy fafej vok és a legalapvetőbb dolgot is bele kell verni abba a kemény kobakomba ,hogy megértsem.
-
haller26
tag
Sziasztok! én benne lennék speed boutykban és tleg nem az igazi a public.Most reforge-tam 40x egy dmo kesztyűt hátha anci lesz hát.... Van értelme amúgy a t10 bountynak,vagy bőven elég a T8 is?? Csináltam egy farmolós wizardot ,azzal tudnék jönni.Össze-vissza 1 db (!!!) anci set itemet kaptam,van vmi módja,hogy hamar meglegyen a teljes set?? Nagyon elkeseredtem ezen a a dolgon )):
-
haller26
tag
válasz McNamara #88003 üzenetére
Olyan számokról beszéltek,amiről álmodni sem merek Szintén a wizardot butítom,de solo 69-t mentem vele eddig.Csináltam egy barbit is de elég volt S4-ben supportolni,na meg a barbiból is.Énis szeretnék magas GR-ket menni szezonban,de sajnos időm sincs túl sok játszani,azis este 9 után 7köznap,7végén meg hajnalban.Apropó.. Soloban még mindig a classic orbos wiz a menő??
-
haller26
tag
Köszi Dani,de az érdekelt volna te mit használsz és milyen beállításokkal.Gratula,hogy megtaláltad a partidat,látom GR85 alá nem adjátok.Havert próbálom fűzni,hogy csináljon egy globe barbit,de nem akar barbározni ): Ma gép előtt leszek és nézegetem a buildeket ígérem.Talán látok rá reményt hogy ha barbit nem is,majd globe sadert csinálni fog.Az működik wizard mellett 80 alatt? El tudnád-tudjátok magyarázni,hogyan működik a twisteres wizard?? Akár Pm-ben is,nagyon megköszönném!! Itt megragadnám az alakalmatarra,hogy akinek van türelme és kedve egy kezdő wizarddal Gr-ezni,az vegyen fel és írjon rám.Esténként 9 körül szoktam lenni.
-
haller26
tag
-
haller26
tag
válasz H_András #88082 üzenetére
Bandi nálunk elfér egy gyengébb barbi is,mert még énis pancser wizard vok és még csak most készülök a twisteres bild kipróbálására.Amennyiben ez számodra nem jelent akadályt,szívesen látunk egy kedves és tapasztalt dh társaságában este9 környékén.Vegyél fel ha gondolod és írj rám pmben itt vagy ingame
-
haller26
tag
Sziasztok.Twisteres Wizarddal szeretnék menni Solot,kipróbáltam de nagyon nem elég az Ap,lehet nem is jó az a build amit használok.Továbbra is DMO a favorit70+ solora? Másik kérdés(k ):
Érdekelnének további variációk twisterrel 2-3 palyerben supportra melyik karik a legjobbak mellé és változik e vmiben a kariösszeállítás?
Van egy kedves dh barátom és egy crusi,akikkel általában szoktam játszani,szóval érdekelne egy dpsek mellé készült összeállítás is. Biztos én vok a benga,de általában nyáron is a téli álmomat alszom a Gr gyepén folyton,de annyira,hogy már fel sem akarok kelni néha (: Nézegetem a vidiket is és olvasok sokat ahol-amikor tudok,de mentorom keresem,akinek van türelme hozzám.Tapasztaltak segítsetek Pitynek a pelenkás wizardnak"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz Lokids #88168 üzenetére
Tegnap 2n letoltuk a 65t 14 perc alatt XD Rakanoth alig dobott 1-2 gombócot és énis kifogytam.Van ez ahergbrash öv vagy mi,még azt kipróbálom a static dc runával hátha.Azért köszönöm a válaszokat.Az infinity OH hogyan működik és hogy használom mellé a chain reactiont? Tudom láma kérdés de énis az vagyok.Tanítsatok mesterek Ifjú Padavan figyel,de fafejű és öreg is már
-
haller26
tag
válasz Joezyka #88167 üzenetére
Az elejét még értettem,amikor arról beszélt,hogy melyik halból készíti a legjobb szusit és az se mindegy mikor fogja ki.A szakmai részt a diablon belül a wizarddl kapcsolatban már nem Hasznos volt a videó köszönöm,majd igyekszem énis gyakorolni.
-
haller26
tag
700+s wizard keres támogatást 70+s riftekre kevés tapasztalattal S5.ben.Este 9 után tudok feljönni általában 1-2 órára.TS van ,akinek megfelel az időpont vegyel fel itt vagy ingame.Idegbeteg,cinikus.... barmok kerüljenek,de aki szeretne egy segítőkész,normális,szép,szerény!!!! XD emberrel játszani keressen meg.Szeretnék egy állandó csapatot találni Grezni,mert elegem van abból,hogy partira várok.
-
haller26
tag
Szevasztok.Supportkarkkat keszitek,ehez kernem a segitokesz jatekosok segitseget.Akinek nem gond raakayzkodnek par kor erejeig,mint egy orvosi pioca.Majd az elso nyugdijambol meghalalom. Szivesen vennek bevalt linkeket,tapasztalatokat,működesi elveket.
... köszi[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz KubanitoS #88295 üzenetére
Kérlek csináljatok már egy support karakterekről szóló útmutatót,ha mégjobban ízekre szedtétek a srácot és nem marad belőle semmi csak remegő inak a csupasz csonton és bélrengeteg .Járd csak a saját utad te túl tiszta lélek vagy ahoz hogy belépj klón falvába Én tisztelem amit képviselsz,de most már ugy érzem eleget hangoztattad,a vén tengeri iszapszemű ráják már zabosak,körülöttük már pezseg a víz(és most nem is pukiztak bele)izzik a levegő ,szeműkön már a méreg zöldszín fátyola honol vala,kérlek titeket hagyjátok abba,mert szegény pityesz kérdései a feledés ködébe maradnak haha haha
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Azért nem én vok itt a költészet földi megtestesülése,de azért igyekszem nem szégyenbe hozni a mindenható G urat.Én szívesen segítek neked,ha elfogadod szerény támaszomat Vista?
Bár napról - napra,egyre jobban érzem,hogy öregszem,a szemem se jó már és a szürkeállományom is jelentősen megcsappant,esténként tudok neked segíteni,vagy összehozlak hasonló kvalitású emberekkel
Pl.: ottvan OMIL barátom,aki bizton állítom,hogy a legnagyszerűbb ember akit ismerek itt a a D3 berkein belül és ráadásul van ideje kátszani. Hölgyeim és Uraim,még mindig vár megtisztelő válaszaikat a feltett kérdéseimre remélem,hogy azért k3slekedtek,mert nehezen birkoztok meg a szöveghalommal"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
-
haller26
tag
Amikor görcsösen akarsz vmit tuti nem esik,aztán egyszercsak ,megtörténik a csoda ,kiesik,utána meg már herótod lesz tőle.Tegnap segítettek haverok a monk lootját kifarmolni.Rengeteg matit elqrtam és alig esett inna set a rare-leg upgraddel(amíg nem jöttek fel gyártogattam)Elkezdtük a riftet ,kb 2x fél órában már nem győztem betörni őket,Érdekesség képpen 5db ancient harangos fegyó esett!!!!
-
haller26
tag
Sziasztok,support karikon hogyan kell elosztani a parapontokat?
-
haller26
tag
válasz kökény #88444 üzenetére
Szia,2napja van fix 80s partink.Általában van egy wizardunk 1k paraval aki érti is amit csinál.Beáldoztam mavam és supportkodom,de sztem elég béna vok,mert alig van meg 14 perc alatt a 4p gr.Duoban nem tudom mit rontok el,de egy szunyogcsípéstől is meghal a monkom.820 para.Aki ért a suppmonkhoz kérem magyarázza mar el,mert megőrülök tőle!!! Minden pARAT vitre osztottam.Biztos a bild sem jo.kerlek segitsetek
-
haller26
tag
válasz granini #88446 üzenetére
Köszönöm a válaszodat nagyon sokat segítettél,de ha nembaj foglak még zargatni? Elkezdek majd legyartani a kardokat első körben és megnéuem a karidat. Arra tudnál bildet,ha 2n mennénk a wizzel?Vagy ET mellé jobb a barbara?
-
haller26
tag
válasz granini #88451 üzenetére
Ne áss el kérlek,i kább nem írok pmben,nágy á csálád Aki okoskodik és nem azt csinálja amiket javasoltom,az nem en vok!!!Mondjátom sokx hogy nezzem me itt meg itt es ezzel el van intezve,de... tampontnak jo de en a ti tapasztalaitokra vok kivancsi es eszreveteletekre,mert nekem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest