- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
válasz Mr.Csizmás #532 üzenetére
Köszi, elég érdekes, majd elolvasom akkor.
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
Nem tudom volt-e már, ha igen bocsesz. 1.0.5 fejlesztések
"Az IGN tegnapi exkluzív anyagából azt is megtudtuk, hogy a fentieken túl az említett patchben két fontos, új játékelem is bemutatkozik. Az egyik a Monster Power, amellyel ki-ki beállíthatja a szörnyek erejét bármely szinten (tehát akár Normalon is), elérve így a saját játékstílusa és éppen terelgetett-tápolgatott karaktere számára legmegfelelőbb nehézségi fokot. Persze minél magasabb az érték, annál jobb cuccokat és több XP-t kapunk, tehát jól meg kell fontolni a lépést.
A másik az Inferno Machine, ami kifejezetten azok számára készült, akik már kimaxolták a karakterüket és még több kihívásra vágynak, ez tehát afféle "end game content", amíg megérkezik a PvP (ami egyébként már tutira nem ebben az évben lesz, ahogy az kiderül az idézett beszámolóból). A lényege, hogy a 60-as szintű hősöknek össze kell gyűjteniük pár cuccot, ebből megépíteni egy gépezetet, amelyet beindítva újabb, rettentő erős bossok szabadulnak a világra -- a cél, hogy felkutassuk és megöljük őket. Ha ez sikerül, a jutalmunk egy legendás gyűrű lesz, amelyhez csak így juthatunk majd hozzá."
Forrás: PGO
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
válasz radi8tor #901 üzenetére
A Monster Power-t viszont nem értem.. akkor minek nerfelik tovább a játékot?
Mert amúgy is csökkentik az armor skillek hatékonyságát DE ezzel párhuzamosan csökkentik a mobok sebzését, akkor nem ugyanott leszünk??? Na mind1, én nem ott dolgozom, így marad az irkálás ide
-
morvaigaben
tag
válasz radi8tor #905 üzenetére
Mármint ezek mellett még az a cél 1.0.5ben hogy ne legyenek 'kihasználatlan' skillek. Szal visszavesznek belőlük. Benne van ez is a cikkben, csak azt hittem ezt már tudjátok, azért csak a második felét toltam be ide.
-
morvaigaben
tag
Egy olyat beletehetnének a játékba, hogy nagyon ritkán (kb. ahogy set itemek esnek), bespawnol egy goblin, nagyon sok hp-val, és biztos hogy nem tudod megölni, mert az utolsó pillanatban elmegy. VISZONT! Nyitva marad a portál és átmehetsz a Megyébe Zsákosékhoz Lenne ott vagy 10-15 goblin és a rare cuccok
Kíváncsi vagyok hova menekülnek olyankor
Mindjárt írok is a Blizznek
(szerzői jog az enyém )"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
Sziasztok.
Egy
szokásosgyors kérdésem lenne, hogy ez vajon mennyit érhet?
Nem találtam hasonlót, így beárazni sem tudtam.
Köszi előre is."Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
Sziasztok!
Kb. 100millából mit lehetne újítani a kis wizzynek?
Witching Hour, meg Lacuni bracers szerintem elkél, meg esetleg valami fegyver.
Vagy ha valami máshogy lenne, akkor szóljatok, hisz azért írtam ide!
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz radi8tor #13585 üzenetére
Cserélnék én sok mindent, de a kavicsos téma tényleg drága mulatság.
Csak terv, mert még nincs nálam a zs, majd remélem ha elviszik az immo csimmát, akkor visszatérek rá.Fegyóba meg milyen statok? Mert annyi minden jó lenne, life steal, meg egy kis int és a kavicshiány miatt alapból chd se lenne rossz. Nem találok megfelelőt
Köszi az eddigieket.
(#13586) DIMITRIUS : Sourceból milyen-félét? Miben lehetne javítani?
[ Szerkesztve ]
-
-
morvaigaben
tag
Facebookról:
"Diablo
Patch 1.0.7 has been released upon the lands of Sanctuary, and is now live! Check out the full list of changes here —> http://bit.ly/V5vllY"amerikások már tolhatják..
-
morvaigaben
tag
Túl profi munka.
Diablofansról: (lehet benne valami)
"The video was uploaded by Blizzard but they forgot to enable privacy on that video (a friend of mine downloaded the video before they enable Privacy on it and then he re-uploaded the video)"
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
válasz mikromanus #41947 üzenetére
Mostani streamen fossa neki eléggé a legendeket.
Meg esett set is, örülök hogy végre zöld beam-je van!
-
morvaigaben
tag
Jee, köszi a tippet.
Pár Cryder's Outpost run után beadta a kék Plague Swarmokat, bár előtte volt sárga is, azt hittem kitépem a hajam
Aztán kellett még a Subjugator, na azzal többet szarakodtunk, de csak meglett. Még a Fallen Cur volt hátra, és komolyan act4 után egyből átmentünk oda, és elsőre beadott egy pakkot! Ráadásul a Storm Halls elejére (hogy ne kelljen sokat mászni )Szóval GOGO 4 rare / uniq acsi
-
morvaigaben
tag
Nohát, nem elég hogy Beta hozzáférést nem kapok, a kedves Blizz már az alapjátékot is elveszi tőlem.... dafuq?
-
morvaigaben
tag
válasz Lézerparaszt #42933 üzenetére
Consuela: No.... senior Blizzard no here...
(#42934) Muton: most is tanulok, szóval lehet
jóljobban járok...[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz viking_arc #42958 üzenetére
Ott a fejfa, hp meg félig
-
morvaigaben
tag
Na most már azt hiszi a launcher hogy van SC2-m... egyre jobb
-
morvaigaben
tag
válasz mikromanus #43161 üzenetére
Paragon pontot se lehet már ugye osztani rá, ki tudja mit mókolnak vele...
(#43164) Chiller: LOL
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
Mondom míg várok EU-ra felnézek Us-ra....
-
morvaigaben
tag
Lol.... beengedett EU-ra. XD
-
morvaigaben
tag
Diablo 1-es easter's egg? szerintem... (Zhar the Mad)
-
morvaigaben
tag
válasz Infranyuszi #61091 üzenetére
Hazajöttem melóból, mondom leszedem a PTR-t, erre nem lép be a launcher...
Jókorra időzítettem"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
Tegnap olyan dolog történt ami valószínűleg soha többet nem fog bekövetkezni. Egy este alatt 2 Furnace, ráadásul a 2. ilyen lett:
Odaadtam WD barátomnak, kilyukasztotta és AS helyett 10% dmg került bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest