- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
válasz Franklin #9387 üzenetére
Szerintem DH-val lehetne a "Smoke Screen" (pár másodpercig sérthetetlen leszel tőle.) miatt + irtó magas movement speed kellene. Aztán Hungering Arrow kéne vagy Bola Shot Stun-os rúnával. Felszerelés nélkül, meg tényleg 1 hit kill az ember. Én csak a DH-t ismerem, mert azzal játszok.
Az a másfél perc akár óráknak is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Franklin #9387 üzenetére
Monkkal tele voltam life on hittel (kb 2k) de csak 7k dps-em volt. Azért geareltem fel csak, hogy Diablót leöljem és meglegyen az acsi. mpl előtt öltem le ezzel a dpssel kb 20-25 perc alatt. Akkor lehet számolgatni hogy ennyi dpssel meddig kell szenvedni hogy leöld a 33x több hp-t. Aki meg 7-8 órát tolja hiba nélkül (mert ugye gear nélkül azért 1 hit vagy) az már nem billentyűzetet érdemel, hanem már komoly szponzorokat. De ha ázsiainak érzed magad meg lehet próbálni
userxy: ha mégis visszamennél DH-ra, a gatyádat megörökölném
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy s21 ultra
- HPE DL380 G10 16SFF: 2x Gold 6138 (40/80T -3.70GHz), 192GB SMART RAM, 8x SFF + 8x NVMe, RAID, ÁFÁs
- Eladó Yenkee Shotgun egér
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v3, 24/48mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2683 v4 (32/64mag) 128GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest