-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #66360 üzenetére
Én is vedenem a monkot ha azzal jatszanek. De nem vagy rakenyszeritve. Te is csinalhatsz DHt ha ennyire a statisztika miatt jatszol. Én azert DHzok mert előtte barbiztam sok 100 orat.
-
mikromanus
veterán
Mekkora GR lvl eredménnyel tudsz felkerülni az EU listára kasztonként (top1000):
monk 33
DH 38
wd 32
wizard 35
crusa 31
barbár: 32Azért a crusánál alacsony a kerítés.
(#66361) userxy
én meg azért monkozok mer' az jó. Ha a statisztika miatt nyomulnék, akkro maradtam volna barbár. Azzal kevesebben indultak. Csak abban van benne a legtöbb órám.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DjDanee87
addikt
Lehet így is nézni, de szerintem ebből amit te írtál, meg amit (#66358) Blaze_ is linkelt egyáltalán nem következik az, hogy a DH erősebb, mint a többi class. Ezekből annyi levonható, hogy jóval többen tolják DHval. A toplista élén lévőket kell (legalábbis szerintem) figyelni, ha egy class erőssége a kérdés. De még az sem annyira mérvadó ugyan azzal az indokkal. Minél kevesebben játszanak egy classal annál kisebb az esély rá, hogy egy hihetetlenül skilles, türelmes, kocka játékosnak kiessen adott classhoz minden slotra a top item és még ki is fogjon vele 1 jó Riftet. Mivel sokkal több a DH ezért előrébb is fognak végezni, mert jóval többször jut "könnyű" Rift DHra mint a többi classra, amikkel kevesebben mennek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
DHnal azert van meg egy faktor, a szerencse. utobbi hetben volt szerencsem 9:30as es 20+perces gr30at menni soloban kb egyforma gearben, elobbi egy tomott a1 rift volt, utobbinal nagy hpju lenyek voltak elszorva egy dungeonban.
tehat igen, ha vegig legalabb 3 csapdaval utod a mobokat egy tomott riftben akkor a DH verhetetlen. csak epp nekem volt olyan, hogy egymas utan otszor DH mercevel "ures" volt a rift (ha vizes dungeon palya akkor kezdek gondolkodni, hogy automatikusan nyitom a kovetkezot mert gyorsabb egy uj kor nullarol mint vegigmenni rajta).
epp emiatt ahogy tudom a csucstartok egy resze maphackel, mert nagyon nem mindegy, hogy mennyire kell ujracsapdazni.
--
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest