- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
válasz Cyberbeni #22367 üzenetére
Az a baj ezzel hogy a legjobb az megfizethetetlen.Ha valaki azt a kategóriát célozza meg akkor majd beszélünk róla de addig kell Igen egy jó bracers-re nagyon várok de nem akar jönni a kraft.igazából csak a res hiányzik róla.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
persil
nagyúr
válasz Cyberbeni #22367 üzenetére
"gondolom coopban is van elég crit chanced a buildhez, akkor meg nem kéne, hogy probléma legyen soloban az a 3% crit chance."
Azt mondtam, hogy én azt választottam, mert a több crit chance mindig jobb a build miatt(nem mellesleg 270k dps-sel már elég magasról szarok arra a 10%-ra, mivel nem játszok mp10-en, csak ha unatkozom, mp7-en és alatta meg szana-szét olvad minden. Az így elvesztett másodpercek meg ugyanannyira nem érdekelnek, mint a runjaim hatékonysága. Ez maradjon csak meg a stopperrel és számológéppel játszó rétegnek) De azért ez és a "problémát okoz" között még van néhány lépcső.
" Attack speed kell a CM wizardhoz, mégis socketes chantodo a legjobb, nem az attack speedes."
Kösz kapitány! Viszont a scoundrel nem ad atk speed-et, szóval kb. kurvára irreleváns, hogy az atk speed mekkora szerepet játszik a cm wiz életében.Long story short, nálam anatomy > hysteria.
Mindegy, befejeztem.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest