Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Hű, bakker, még életemben nem láttam ennyi goblint egy helyen a Diablo III-ban, mint most. Megszámoltam a chat ablakban, miután nagy nehezen végre elfogytak. Összesen 51 goblin volt egyszerre itt, szerintem ez két pakk lehetett egymás mellett. Igazán kár, hogy a Tal Rasha setem még nem volt komplett - a buildről nem is beszélve -, ezért aztán a végén 16 meglógott belőlük.

    De 35-öt így is levertem... :P ;] A Rift fél progress-ét a goblinok tették ki, plusz az a rengeteg elit, ami szokás szerint épp ekkor vetődött erre. Annyi mati és cucc volt mindenfelé a végén, hogy tízszer kellett visszamennem a városba, mire mindent betörtem. Legalább DB is lett jócskán, több, mint 70, az nagy kincs, sűrűn szenvedek benne hiányt.

    Kár, hogy amikor olyan karival vagyok, ami igazi tömegmészáros (UE DH), akkor bezzeg nem futok bele egy ilyen pakkba sem.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák