Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz dargelot #92947 üzenetére

    Ja, persze. :DDD

    Már attól idegbajt kapok, ha azt az egyet meg kell csinálni, ami kell a Season-höz, nem még az egésszel szenvedjek. :) Akkor inkább marad a RoS előrendelői, oszt kész. :DDD

    Amúgy ha tudtam volna, hogy ez lesz, eleve DH-val kezdek, úgyis az UE setet adták neki kapásból, így meg eléggé meg kellett szenvedni, mire minden összejött, de persze még abszolút nem tökéletes a kari.

    Ami legjobban bosszant, hogy P500-at elértem, amióta megvan a hatos set bónusz, T11-en farmolok (sajnos T13-hoz még nincs elég DMG), és még mindig sehol egy Unity, vagy CoE, esetleg egy jobb rollos anci fegyver. Egyetlen anci íj esett eddig mindössze, de sokkal rosszabb volt, mint a jelenlegi, így maradt ez. A kockába is kellene a Dawn, az sem esett még, vagy legalább a Furnace, de egyik sem akar jönni.

    Azért lassan haladok. :)

    Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a ládát csak úgy fogom tudni megszerezni, ha valaki segít a két darab Conquestben (ha összejön a goldos, akkor csak egyben kell). Majd elválik. Még addig játszok, amíg nem jön a BioShock Collection, utána úgyis azzal leszek elfoglalva.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák