Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Janusz001 #88268 üzenetére

    "Nézd, ha neked ez így jó, akkor használd, végül is t10 -re lassan elég egy szegecses bőrtangában rohangálni, tökmindegy milyen skillel, csak elmondtuk a véleményünket."

    Ezt mondtam, bármennyire is véleményt írsz, érződik a lesajnálás belőle. Lehet, hogy te már egy szegecses bőrtangában is csuklóból tolod a T10-et, mert bőven P1000 felett vagy, és azok mellett a bónuszok mellett nyilván nem kell mindenből a legelitebb cucc, hogy sikerüljön. De nekem már az is nagy szám, ha eljutok oda, P350 környékén járok, még 500-ig sem sikerült soha eljutnom, mert szimplán nincs elég időm játszani.

    De ne értsétek félre, nem sértődtem meg, tökéletesen igazatok van abban, hogy sajnos ez a játék erről szól. Minden a multi, meg csapat, meg leaderboard, meg e-penis, stb. De ehhez a világ összes szabadideje sem lenne elég, nem mindenki olyan, mint Quin69 - vagy kicsoda -, akinek nincs más dolga, csak hogy egész nap Diablózzon. Sajnos nekem melóba kell járni, mellette ott a család is, úgyhogy nincs ennyi időm rá. Pedig még rám is azt mondják, hogy kocka vagyok, amiért pár órát eltöltök naponta a gép előtt. :)

    Úgyhogy no offense, vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. Én készítettem a tesztet a játékról, annak idején szinte egész nap előtte ültem, de manapság már nem tudom követni a tempót. Néha, amikor benézek ide, már a felét sem értem annak, amit beszéltek. Komolyan mondom, a legjobb rész nekem az egész játékban az, amikor új Season indul és teljesen elölről kell kezdeni mindent. Akkor tetszik, hogy szinte minden szintlépéssel fejlődik az emberem.

    Nem a skillekre gondolok, sajnos azok előre adottak már, viszont amikor tényleg sok használható cuccot lehet zsákmányolni, azt bírom. A szemetet is fel kell szedni, hogy gyűljön a pénz nagyobb ládára, fejleszteni a kovácsot, stb. Nem csak azért kell farmolni, hogy gyűljön a mati a kockába. Egyre feljebb és feljebb tolni a nehézséget, ahogy fokozatosan jobb és jobb cuccok esnek. Majd amikor elérsz 60-ra, majd 70-re, új távlatok nyílnak meg a seteknek köszönhetően.

    Viszont minden csak addig tart, amíg eljutok GR40 és P300 környékére, ekkorra már nagyjából tudom, melyik setet és skilleket akarom használni, nagyrészt ilyenkor már meg is vannak a darabjai. Innentől kezdve gyakorlatilag csak azért kell játszani, hogy minél magasabb legyen a Paragonod, mert P1000 alatt a felsőbb szinteken esélyed sem lesz. A talált tárgyaknál is már csak ancik esnek, amik érnek is valamit fejlődés szempontjából, gyakorlatilag minden egyebet bezúzunk és a kocka segítségével készítünk új holmit, mivel így nagyobb eséllyel kapunk jobbat, mintha játszanánk.

    Új karakter kezdésénél sem szeretem azt, amit itt szerintem mindenki használ, hogy gyorsan felhúzatja magát valakivel 70-re. Tudom, pont nekem lenne ez jó megoldás, mert kevés időm van játszani, de számomra pont az tetszik a legjobban, ahogy folyamatosan fejlődik a karim, szeretem cserélgetni a felszerelést jobbra és jobbra. Ha egyből 70-ről indulok, már nem ugyanaz az érzés...

    Úgyhogy sajnos valóban igazatok van, kezdek kiöregedni ebből az egészből. Ahogy az új Tomb Raider sem lett már ugyanaz, mint régen volt, és előre félek, hogy a DOOM és Mass Effect Andromeda sem lesz már ugyanolyan, mint korábban. Változnak az idők és a célközönség igényei, aki nem tudja tartani a lépést, lemarad.

    Elnézést a hosszú litániától, szerintem legalább a felével úgysem értesz egyet, emiatt külön ne haragudj, csak muszáj volt kiadnom magamból... :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák