Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Edge #85424 üzenetére

    Monk
    Fists of Thunder
    Static Charge
    Splash damage reduced from 50% to 30% (12/1)

    Tehat.. meggyilkollak.. elaslak.. aztan kiaslak.. es ujra meggyilkollak... :N :U
    Mar a talajba nerfeltek az SC monkot, mar tudomasul vettuk, megsirattuk eltemettuk, erre meg1x az orrunk ala dorgolik..

    Frankon az az erzesem neha hogy minel magasabb GR-t tud menni a gamer kozosseg annal jobban besertodik rajtunk a Blizzard hogy eztigymegishogy..!? :N Mondjuk lehet nem kene az ilyen nyomoronc Quinn feleknek FedExes futarral atkuldeni kockas papiron levezetve fu alatt az SC monk mukodesi mechanizmusat es a hozza valo procc meg breakpoint kepleteket, es akkor utana nem kene romma nerfelni azt a kasztot/buildet amirol megint kiderult hogy tul op lett mert megint nem hoztunk balanszot az erobe..

    Mig elek nem fogom megerteni hogy ezeket a dmg szamokat miert csak on/off uzemmodban tudjak allitani.. A NoSet gyuru 800%-a lehet sok volt, de ahelyett hogy tolnanak 2-3 PTR patchet ahol szepen fokozatosan visszaveszik micsinaltazistenbarmaBlizzard..? 100%.. oke. atomjo buildek lesznek T7-T8 split bountira nemmondom..

    Barmibe lefogadom a Thorns-t is el fogjak b*ni.. Mennek a szolo90+-ok PTR-en es ahelyett hogy lehellet finoman odasimitanak mondjuk 85 ala ahol a helye lenne, szenne lesz nerfelve es kuzdhetsz szolo 65-70 kozott.. ez tenyleg olyan nehez mufaj, ez a balanszirozas..? :U

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák