Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz kovsol #82519 üzenetére

    Hát én egyedül megyek egy delrasha wizzel és úgy lagolt most és tegnap éjfél előtt is

    Eddig nem tapasztaltam lagot, bár GR60-tól messze vagyok.
    GR45-öt sikerült lenyomnom furnace nélkül, de visszaálltam GR43-ra - az könnyebben ment -, közben elfogytak a matik és a gem upgrade is már csak 60% - ja igen, nálam negatív tapasztalat van upgrade esetén, ugyanis 80% esélynél is kaptam 3 failed-et egymás utánban :( - na meg elfogyott a GR kulcs is, szóval sima rifteket toltam, ahol jött szépen DB is. Abból gyűjtöttem 10 rare upgrade-re valót és 7.-re be is adta a furnace-t - korábban egyesével próbálkoztam, de sikertelenül, mivel mindig valami fassagot rollolt be :W .
    Ezzel GR46-ot kevesebb, mint 10 perc alatt sikerült is lenyomni, de a két szint emelkedéssel kapott GR48-nál elkezdődött a lag, így pár halállal kb. 40 seccel lemaradtam róla. A következőt már 1 perc felett buktam, így inkább mentem aludni. Ma pedig játékba belépve pont bedobta act5-re a bonus-t, így gyorsan neki is ugrottam, mivel abból volt a legkevesebb matim, de már bounty közben is lagolt, úgy mint tegnap.

    Most meg, miközben itt gépelek szépen ki is vágta a háttérbe lerakott D3-at. Gondolom ha elindítom, akkor én is belefutok a login problémába, szóval inkább megyek vacsizom oszt szunya :(

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák