Új hozzászólás Aktív témák

  • Cadal

    őstag

    válasz wukodlak #68835 üzenetére

    Ugyan nem tartom magam DH szakinak, de amit itt összeszedtem abból megpróbálok tanácsot adni.
    1; Taskert szerezz mielőbb a kezedre (persze csak az után, hogy megvan a Mara fejes, mert akkor nem lesz meg az M6)
    2; valamilyen elementál ágat választhatnál. Látom cold-os EA használsz, az is nagyon jó, de akkor CA -ból is azt használj (Maelstrom). Az alkarvédődet lecserélhetnéd, mivel semmid nem knockbackel így felesleges a Strongarm, ráadásul nincs rajta elementális damage. Esetleg csinálj egy Reapert megfelelő elemetális sebzéssel.
    3; Fegyódban szép a sebzés, de nincs rajta main stat, ez nagyon nagy hiba rengeteg sebzést buksz vele. Ha nem találsz rendes fegyót, akkor próbálkozhatsz kraftolással is, ki lehet elég szép íjakat is hozni a kovácsnál (ezt a hétvégén kraftoltam kb 20 próbából kijött: [link] ) Cold-os buildhez amúgy etrayu illik.
    Gyűrű téma: Párszor már íták, hogy kb csak a RoRG/SOJ a best off jelenleg. Soloban persze Unity/Rorg. Ettől mint esetedben is néhány DH tér el Natring/Rorg felépítéssel.
    Nyomj minnél több riftet, mert kadala előbb utóbb beadja a Mara fejest, utána jöhet a Tasker vadászat. Soj-od amúgy milyen?

    Használj dexes köveket a gearedben, az armort is ad. Armor = toughness! Dexes gem = damage! A toughnessed így is kevés, de a mara DH nem tank, nem kell neki sem allres, sem sok life. Sisakba mehetne egy Diamond, a Cooldown miatt, hogy mihamarább le tudd tenni a turreteket

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák