Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Olvastam 2 erdekes temat a DiabloFans-on..

    Egyik. Nemesis bracer. Blue post irja hogy fontolora veszik, hogy a nemezis bracerrel aktivalt elit packnak legyen esetleg emelt legend drop ratje. Mert ugyanis az extra kihivas, ezek az pakkok tipikusan nehezebbek is mint a sima elitek. Es hat hogy jogos a felvetes hogy jobban kellene jutalmazni azt aki nemcsak vegigsopor egy riften vagy bounty-n hanem veszi a faradtsagot..Szvsz jo otlet mert nalunk minden partiban van min 1 nemezis swapper :K

    Masik. Gemmek gyujtogetese es felhasznalasa.. hogy ugyanis (leginkabb) az intes karakterek kifogynak a topazbol, mert az kell nekik, az a main stat gem, es a legtobb ring meg amulet is ezt hasznalja leginkabb. Mikozben ruby-bol meg emeraldbol gyakran tobbezer stack felett jarnak es mar fel se veszik. Konkretumot nem irt a blue, de nezik mit lehetne tenni ezugyben. Pro, hogy valoban jo lenne kibalanszolni es jobban felhasznalhatova tenni a kulonbozo szinu gemmeket, Contra hogy egy adott gem (legyen akkor a topaz) attol valik ertekesse hogy bizony ki lehet fogyni belole..

    Valoban, mostanaban tobb royal ringet es HF amuletet meg egyeb amuletet is rolloltam a tokeletesseg hataraig, es nalam (speciel..) nem a gold fogy el, hanem a base material es a gem..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák