Új hozzászólás Aktív témák

  • ZoeS

    csendes tag

    Sziasztok.

    Most nemrégiben miután kijött a 2.1 és vele együtt a season mint lehetőség, úgy döntöttem kipróbálok valami olyan kasztot ami eddig távol állt tőlem, azaz még sosem próbáltam. És ez a monk lett :)

    Haverék hamar felrántottak 70re, szóval a fejlődésről nem nagyon tudok mit mondani.
    Max szinten egy kicsit defensive buildel indítottam. De mikor kezdet potyogni a Sunwuko set és meglett a Ring of royal grandeur, nagyon meglepődtem. Akkor még 2 egy kezessel mentem, amik nem is voltak valami erősek de már akkor is T4 nagyon lazán ment. A setbonus 35milleket durrogott. Azonban 2 napja kiesett a Flying dragon daibo. 3800+dps +sock. ezzel a DPSem felugrott 1 millió főlé és 12-13 mill toughnes és 59ezer healing. A Sunwuko a daiboval már 65-70milleket durrog. Kb 30 óra játék van a kariban, de már most majdnem röhögve farmolja T6ot. (számomra ez az első kari ami ilyen könnyen képes erre) GRben meg 32volt ami eddig sikerült. Az is igaz nagyobb kulcs eddig nem is nagyon esett.

    Egy szó mint száz. Ez a ráncfelvarrot monk elég kellemes. Nem tudom milyen alternatív buildek vannak, de amit én használok az meglehetősen működőképes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák