Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsito #65892 üzenetére

    Nem fog tetszeni de leirhatom en is..
    - eros gear (tehat jo dps es legalabb 10M tafnesz) kell hozza;
    - unity ring neked es a kovetonek - de ebben az esetben vagy nem lesz rajtad SoJ (tehat buksz sok elite dmg bonuszt meg elemental bonuszt..) vagy nem lesz rajtad Royal ring es akkor meg rajtad kell legyen a full Mara szett, es akkor opcionalisan nem tudsz viselni Taskert, Cindercoat-ot, Andariel fejest vagy eppen barmit ami eddig rajtad lehetett 1 mara slot helyett..
    - strategia: honfoglalo nomad magyar hatralva ijazas. Lerakod a sentryket, remenykedsz hogy a follower es az osszes pet megfeleloen tankol (beall a mob ele es oket utik) es varsz amig a turet letarolja a terkepet, es amikor a hatred engedi idonkent bele-belelosz egyet-egyet magad is a tomegbe clusterrel vagy multishottal..
    - kozben vadul nyomod vagy a smoke screen-t vagy az olcsositott vaultot (tumble) es probalsz ugy helyezkedni hogy semmilyen elemental ero (molten, arcane, fagyi satobbi) ne tudjon halalra sebezni..
    - 3 gemmel kell menni, es mindet szepen fell kell upgradelni minimum 25-re de inkabb 30-40 koze ahogy csak tudod.. bane of trapped, bane of powerful stb..

    35 felett ezek az elit effektek gyakorlatilag egyhitelnek egy szolo DH-t.. tehat ha elkap egy jailer halott vagy.. ha elkezd egy frozen hogolyo fejlodni toled 5 yardra halott vagy.. ha a masik szobabol a mortar elit betalal az egyhit..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák