Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz davidsz #65146 üzenetére

    Nálam szépen pereg a leg/set nincs vele problémám (1-2 leg/set runonként kb.), max azzal, hogy nem igazán az esik amit tudnék is használni.

    Közvetlen 2.1 előtt nekiálltam RoS képessé tenni a DH-mat (mondjuk nem is volt kigyúrva előtte sem). A sentry buildet nagyon nyomják, így gondoltam megnézem hogyan is a merre. Látom, hogy Marauder cuccok kellenének neki, amiből esett is még Wizard-dal egy fejes ill. Crusával esett egy 2600-as kétkezes rare íj, plusz pár DEX-es cuccot is elraktam, amire sentry, multi, cluster lett tekerve, így T1 képes volt. DH-val kiesett egy marauder csizma, majd egy szar rollos vállas is belőle. Azóta esett egy normális vállas és még két mara fejes. Kadala nem adott azóta sem páncélt, sem gatyát hozzá, persze RoRG sem esett még cache-ből, viszont str-es van belőle vagy 3 ami még crusa-val esett. Fegyóból már esett pár, de a legnagyobb damos is 2400 környéki alapsebzéssel bír (számolt sebzés alatt olvasható kb. 2k...2.4k)

    Viszont a shadow szett kiesett vagy 3 garnitúrában, meg natalya is igen közel van a teljeshez illetőleg Blackthorne is pereg rendesen (most épp amu+páncél+gatya hármast használom is belőle). Tegezből mindenből esett már 2-3 példány - melyeken igen változatos rollok kaptak helyet és nem merem betörni őket, hátha kinyírják a sentry buildet, aztán pont jók lennének majd később máshoz - de a sentry-hez passzoló tegez még véletlenül sem dropol és Kadala sem adja. Magefist-et tegnap dobott Kadala, de AS+DEX-en kívül nincs rajta más sebzésnövelő, így később cserélni kell majd, de CHC-t rollolok rá és lecserélem a jelenleg használt cain kesztyűt (dex+chc+chd+8% cooldown), bár a 8% cooldown-t bukom majd. 17-es Griftet letoltam vele tegnap, de határon közlekedtem vele, így 34 sec volt még az időből hátra.

    diegho
    "1 karaktert kell normálisra megcsinálni, onnantól már pillanatok alatt megcsinálsz egy másikat"

    Ezt én valahogy nem igazán így látom, mert egy kidolgozott karakternek szvsz. semmi köze egy másik kiépítéséhez, mivel nem azzal játszol, hanem amit éppen építgetnél. Egy Crusának esett str-es legek nem lesznek jók pl. Assának, stb... Vagy nagyon nem értem milyen tekintetben értetted amit írtál :B

    sith7
    Nálam kétszer nyílt kapu a Vault-ra, de a másodikban esett pénzes gem (éppen tegnap), tehát nem biztos, hogy egyszeri lejutást követően örülni fogsz.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák