Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz pluhi #63758 üzenetére

    Ez a smart loot már majdnem jó. A banya elmehet a francba mert egy-egy tulajdonságot képes 5x-6x vissza rollolni, ráadásul van hogy párban. De ez már valami.

    Az ah-ban meg nem kell 2mrd-s plafont csinálni. Mert annyit csak a kínai farmerek termelnek meg. Gold átadás ugye nincs.

    Persze tökéletes rendszer nincs. De tökéletes közelit lehet csinálni. Erre törekedni is kell. A blizz nem tette.

    Nevetséges volt a 250 orjós plafon az ah-ban. Itt a balkánon kb a minimál bér. Keleten meg még több.
    Lehetne sorolni a hibákat rendesen.

    Én azt mondom, hogy a loot olyan amilyen. Lehetne jobb. Bár ez erősen szubjektív. Arra viszont lehetne kitalálni valamit, hogy a casual nem szerencsés marha is jusson valamire.
    Akkor a prok is tolhatnák meg a casual is örülne. Mondjuk x óra játék és event és etc-etc után. A casual elmenne Kadalához és kapna/venne egy t3-s szett rucit. Megint tolná aztán egy t4-t. Így szépen tovább. Persze ez uniformis lenne. Mindenkinek ugyanaz. Még a skillek is rögzitve lennének (valamit valamiért). Ha más kell öcsém játszá, sokat játszá, csapatban toljad stb-stb.
    Szóval lehet ne itt ötletelni. Vannak itt arcok mint kripp, moldran, alka akik tudnának normális dolgokat mondani. Ha már a blizz kútfőböl annyit tud, hogy hol egyik, hol másik kasztból csinál terminátort.
    A másikból meg papirkutyát.

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés