Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz mikromanus #61896 üzenetére

    Egyelőre még nincs meg a befutó, de a DH vezet eddig nálam. Nagyon nagy most amúgy a dilemma, mert seasonben nagyon nem lesz mindegy, hogy mit választ az ember, persze ez még függ majd attól is, hogy a csapatokat hogy pakoljuk majd össze a klánban.

    Egyik kasztot sem írom le, de eddig nálam így néz ki a helyzet:

    -A Barbárt nagyon meguntam, RoS előtt is kényszerből játszottam vele, mert olcsó volt és OP. Ezért ezzel nem is igazán foglalkozom, kiszerettem belőle (Lut socksos ugribugri buildet már ros előtt használtam vele, igaz akkor még earth nélkül.)
    -A Wizard a kedvencem, a jelenlegi Torment 3-4-ig nagyon könnyű felgearelni, utána meg toporgás van. Heteket farmolhatsz a tökéletes upgradekért és még akkor sem fog úgy menni a T6 mint egy maximum egy hetes WD-nek. Ha még meg is van vele a tökéletes gear, egy jól gearelt WD (akár pet, akár jade) 2-3 szor olyan erős. A 2.1-es verzió eddigi változtatásai sem fogják sztem megváltani.
    -A Witch Doctor király, bár 1-70 és a kezdeti tormentezés talán petesként könnyebb, jade-t nehéz összeszedni seasonben segítség nélkül, pláne hogy addig nincs számára hatásos build, az ideiglenesek meg bénák. Talán a 2.1 neki is hoz majd valami újat. :) Ha elegem lesz mindenből és nem fogok tudni dönteni, akkor petes WD-t fogok csinálni, túlságosan azzal nem lehet melléfogni.
    -A Crusaderrel már closed bétában is játszottam vagy 2-3 hónapot. Ahogy kijött a RoS, minden más karihoz képest gyenge volt, főleg az elindulás. Aztán jöttek patchek, de addigra azt mondtam, hogy már nem is igazán érdekel. Ennek ellenére ez az egyetlen olyan kaszt, amivel huzamosabb ideig játszottam, majd csalódtam benne és otthagytam de ma már azt mondanám rá, hogy talán valamikor újra próbálkozok vele és csinálok egy full gearelt karit belőle (de semmiképp nem seasonben).
    -A Monk a 2. kedvencem a wizard után annak ellenére, hogy kb másfél éve már nem játszok vele komolyabban. A változtatásait mindig is figyelemmel követtem, de a jelenlegi "monk support only" helyzet miatt nem igazán volt kedvem gearelni őt. Persze a 2.1 nála is fog újdonságokat hozni és sikerül majd kitörnie ebből a béklyóból. Éppen ezért a seasonre való felkészülésként a WD mellé holtversenybe helyezném.
    -A Demon Huntert hagytam utoljára, mivel most annak állítom épp össze az über jó gearjét. Egyelőre vegyesen haladok vele, de az 5 maraudert már 2 nap alatt sikerült kiszedni akkor is csak pár órát játszottam. Nem tudom mennyire fog tetszeni a játékstílusa és az, hogy állandóan fekszik, bár a 2.1-es változtatások remélhetőleg ezen is segítenek majd valamicskét. A legnagyobb előnye talán az, hogy soloban is nagyon-nagyon gyors tud lenni. Pl bounty bagek farmolására a legjobb karakter akár solo akár splitfarm. A legnagyobb hátránya, hogy manapság mindenki déházik, így a klánon belül nem tudom még hogyan fogjuk elosztani a csapatokat.

    Szóval seasonre első helyen a DH áll eddig, utána monk és WD holtversenyben. A döntéseket az alapján fogom meghozni, hogy felgearelek mindegyikből egy fullos karaktert, aminek tényleg mindene megvan és összehasonlítom az előnyöket hátrányokat. Crusával, Barbbal viszont nem tervezek foglalkozni.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák