Új hozzászólás Aktív témák

  • Sárpac

    nagyúr

    válasz proci985 #58256 üzenetére

    "de megint ott vagyunk, hogy szoftverfejlesztesrol/statisztikarol beszelunk egy jatek kapcsan"

    Nem nem egészen más szemszögből nézzük, én ugyanis marketing oldalról próbálom elmagyarázni vagyis megértetni, hogy a sima random miért is nem jó ebben az esetben, és marketing oldalról meg miért is jó azt manipulálni!

    Tegyük fel, hogy a teória igaz 10%-át az accoknak random módjára magasabb dropratera állítják ehhez 10sor programkód kell max.
    Mi következik ebből különösen, hogy megy ez a klánozásos rendszer is? Hát, hogy egy csoporton belül nagy eséllyel lesz egy vagy kettő szerencsés akik úgymond húzóerők lesznek, motiválnak abban, hogy nyomjad neked is essen ha más nem vele, így jó eséllyel kaphatsz akár tőle is egy egy jobb itemet.
    A másik a 10%-ból már nagy eséllyel jelennek meg hencegők akik youtubon fórumokon is adják a reklámot az egésznek, mintha csak a sima randomra hagynánk és ki tudja mikor jelennének meg ilyen arcok.
    Mivel kell motiválás ezért a dropratét nem változtatják meg addig a 90%-nak amíg az eladások be nem állnak, majd amikor ez bekövetkezik szépen emelnek rajta egyet így fenntartható az érdeklődés(ez volt most).

    [ Szerkesztve ]

    Alapfesz alatt a maximumon túl!

Új hozzászólás Aktív témák