Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Abban tudna valaki segíteni, hogy mennyi T1re az "elvárt" Thougness? Ilyen a crusaderem, az enchantokat leszámítva. Nem egy top mondjuk szerintem én elég szopóágon vagyok ilyen téren, ha pl csak azt veszem, hogy 22.-23. alkalomra adta be a fejesemen az 5% CHCt, illetve 1 db set item esett a múlt héten (2 nap szabi + hétvége+ esték).

    Szóval a Thougnessem olyan 7 milla most, mellé jön a ~ 700k DPS + a ~40% holy dmg. Thougness olyan 13k+ armor és 800-1000 környéki allres + 400k körüli HPból jön ki. Mennyire lehet levinni az def statokat? Jelenleg allreses gemek vannak a gearben (5x70 allres), ezzel pl könnyen tudok variálni, leszámítva, hogy kb 1 milla mire kiszedem őket a cuccokból.

    Illetve azt jól érzem, hogy a CHD>CHC>Atk speed így 70re sokkal nagyobb különbségeket ad, mint 60on? A mostani fegyveremen pl. az a 30% CHD annyit jelentett, hogy egy 3k dmg-es Warmonger hasonló STR-vel szarabbnak bizonyult dpsben.

    A másik kérdés, hogy a kiegben már megszűnt a régi "black" dmg, ugye? Mármint már +x% holy/stb dmg-et felszorozza az adott skill sebzésénél, függetlenül attól, hogy milyen a fegyver sebzése?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák