Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    Sziasztok. Olvastam az #1-es hsz.-ben erreől a Monster Power level-ről. Most melózok, szóval lövésem sincs, hogy mire van állítva, csak fogtam a játékot és elkedtem játszani, elindultam normálon, oszt csókolom. Most nightmare-nél tartok. Biztos lehetne jobb is a karakter, de azért az én laikus gondolatom az, hogy nem rossz ehhez as szinthez képest (47). Kérdésem lenne, hogy be tudom kapcsolni ezt a monster powert? Van értelme? VAgy csak új karakter indításnál? Vagy mostmár hiába kapcsolnám be, mert úgyis ledarálnának?
    Hogy is van ez pontosan? Mert a cikkben ilyenre nem tértek ki. Eléggé érdekelne a jobb, több cucc, de azon az áron, hogy 2-t lépek is die, úgy azért necces. Meg a pénz is elég lassan gyűlik. Most vagyok kb. 250k-nál, ahogy már írtam, az elején elég sok elment a kovácsra. Úgy szoktam csinálni, hogy ha vannak alkatrészek a forge-hoz, akkor eladom a kékeket, a sárgákat meg szétszedetem, persze csak azt, ami nem kell. Jól csinálom? Egyáltalán van értelme a kovácsnak?
    És a végére egy noob kérdés. Hogyan eredményesebb egy barbár? két fegyver vs. 1 fegyver+pajzs, vagy 1 db kétkezes fegyver?
    Köszi előre is a válaszokat.

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés