Új hozzászólás Aktív témák

  • Chiller

    őstag

    válasz mikromanus #41849 üzenetére

    Bocs, hogy csak most válaszolok. Azért kérdeztem, mert én sem tudom, és jó lett volna tiszta vizet önteni a pohárba, még mielőtt kinyírják véglegesen a cmww-t :) Legalább tudjam, mi miért van. :D

    Tapasztalataim:
    Az első frost nova az eliten (szinte?) mindig 3 másodpercig tart, aztán az azt következők általában 1 és 2 mp között ingadoznak, de általában 1 másodpercig tartanak (stopperral nem mértem ki, az online kapcsolat miatt nem is lehet biztosra mérni).

    Ugyanide tartozik, hogy a goblin fagyasztása is érdekes, az első portálmegjelenésig a fagyasztás gyakorlatilag 1 másodpercig sem (!!) tart, konkrétan ha megfogja a zsákját és ráfagyasztasz, akkor egyből elkezd 2x-es sebességgel szaladni, mintha semmi sem történt volna.
    Ha megnyitotta a portált, és utána sikerül ráfagyasztani, akkor általában megvan az 1-2 másodperces stabil fagyi szintén. Ezért már általában úgy megyek, hogy elsőre nem is fagyasztok, csak megvárom míg kinyitja a portálkáját, és elkezdem felpörgetni a tornádókat + robbanások, és csak utána kezdem jégvermelni.

    Fene se érti ezt, persze lehet nincs is benne logika. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák