Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Sárpac #40057 üzenetére

    Nincs mit :)
    Ezt most úgy sorolod mintha egyszerű lenne, pedig nem az, de hajrá :)
    Ward-od rohadt sok ehp-t ad, nehéz lesz cserélni, a bracered az úgy jó ahogy van azt hagyjad. Azzal a +10-15 intel ami még jöhet rá nem érdemes foglalkozni vele.
    Kesztyűvel és triummal sincs baj. +7k a triumra ennyi vittel? gl :) rmhaban bukkan fel nagy ritkán olyan darab és 250euért, goldosba kegyetlen ritka és kb első másodpercekbe viszik vagy bidelik rá a 2b-t ha sikerül kifogni az nagy szerencse. Kesztyű kb. ugyanez, bár itt 2b-ért még tudsz hozni +5k-t kb.
    Szóval itt már nem az a kérdés hogy megvan-e rá a gold rá, hanem egyszerűen nincs ahban olyan item ami +-t adna érdemben, kegyetlen sokat kell vadászni rájuk. (én már rég ezzel küszködök és épp ezért iszonyat ritkán tudok upgradelni, szerencse kell a gold mellé)
    Amit nyilvánvalóan cserélned kéne az a két ringed, linkeld be magadnak az én két ringemet meglátod miről beszélek :) És még ott vannak a gemek végül rá fogod szánni magad és cseréled marquise-re meglátod. Még volna tippem hova továbbra pl: fegyver, wh, de az már kb utolsó lépések. Az unbuffeded meg 389k ;)

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák