Új hozzászólás Aktív témák

  • mobal

    MODERÁTOR

    Akkor megosztanám Xbox360-os tapasztalataimat.

    A játék nagyon jó lett :) . Bár még csak "Sekelton King"-ig jutotta. Az irányítás tökéletes, nagyon kényelmes és jó. Ez az új loot rendszer is - bár még keveset láttam - működőképes. Nem nagyon esett csak a kasztomnak megfelelő cucc (Barbárral játszok, értem itt, hogy össz-vissz 2 íjt ha dobott a játék).

    - Kezdéskor három nehézségi fokozat közül választhatsz, Easy, Medium és Hard, továbbá kettő ami "Locked". Mediumon kezdtem, kicsit erősebbnek érzem mint a pécés verziónál a kezdést.

    - Van ilyen új képessége a karakternek, hogy ki tudsz térni bármelyik irányba - dob egy bukfencet - ami kicsit módosítja a játékszabályokat, könnyedén lehet vele kiteolni, kikerülni a sebzést. Amit viszont észrevettem, hogy kicsi "ráerőltetik" a játékosra, mert nem igazán láttam potiont esni. Ha ötöt talán sokat mondtam.

    - A UI is jó, rögtön látod melyik cucc up. Három kategória szerint mutatja, Életerő, Védelem és Sebzés.

    - Bejött egy új buff - bár lehet csak én nem találkoztam vele idáig - Nephalem Glory a neve. A lényeg, hogy Elitek random dobnak egy nagy sárga Potiont, ami kb. megegyezik a Frenzy buffal. Továbbá random HP Potionnal tudod stackelni a buffot - ha jól számoltam ötig. Sebzésre ad egy Chain lightning szerű dolgot.

    Egyelőre ennyi, majd még írok! :))

    mobal,

    [ Szerkesztve ]

    "Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

Új hozzászólás Aktív témák