Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsimix

    őstag

    válasz Sheol #3521 üzenetére

    Nem értem mit nem értetek... Ha mindenkinek "klassz" dolgok esnének akkor az egész diablo 3 online társadalom "klassz" dolgokban mászkálna a megjelenés után egy héttel... Akkor utána kíváncsi lennék ,hogy mi a f motiválná az embereket arra ,hogy játszanak...(?)
    Mert amik a tények az az, hogy még most is van hova fejlődni és ez jó.Továbbá az is jó ,hogy lehetsz jobb mint mások és akkor örülsz magadnak, hogy sikerült valami ütősebbet létrehoznod.Természetesen ez magától nem fog menni.. Viszont az biztos ,hogy a drop mindig ugyan ilyen lesz, ha az itemek brutálisan jók lesznek akkor úgy fogják kiegyensúlyozni ,hogy ne essen sok.. Ha a következő patch-ben több karakterspecifikus item hullik akkor azok 90%-ban szarok lesznek..Ha most csak 58-as fölött fognak hullani a cuccok akkor azok lesznek gyengék majd nagyobb részben. Mindig meg lesz oldva valahogyan ,hogy a ritka cuccok ritkábban forduljanak elő mert ez tartja életben a játékot.

    Amíg itt Dioban néha rád csodálkoznak ,hogy annny... milyen jó karaktered van, torchlight-ban soha nem fognak. Mert ott mindenkinek hullanak a "klassz" dolgok és ugyan olyanok lesztek mind.Az ,hogy itt mennyire vagy jó a saját belefektetett munkádtól függ..

    Mindenki 0 arannyal indult...

    [ Szerkesztve ]

    ...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

Új hozzászólás Aktív témák