Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    Hjaj már megint a D2 vs D3 vita?
    Nem unalmas még?
    A D2 jobb volt? Miben?
    Hogy ugyanígy runoltad a játékot csak 1000szer rövidebben és 10.000szer többször?
    Az hogy nem volt AH? Jujdejó...nem is esett ki olyan cucc neked ami kellett volna és járhattál kunyerálni hogy "óó lécci cseréljünk mááár mert ugyan 54324szer öltem már le Hell Baalt de nem dobta ki nekem"..
    Itt legalább van AH és ha van goldod olyan karit csinálsz amilyet akarsz..

    Vagy várjunk? Biztos az volt a jó benne hogy ha Lv 60on véletlenül félrenyomtál egy skillpontot akkor baszhattad a rezet és kukázhattad a karit? Igen..ez volt a tuti!
    Vagy az hogy ha 3 féle buildet akartál kipróbálni akkor 3 ugyanolyan karit kellett felhúznod?
    Tényleg...dejóó is volt..

    A mobok meg ugyan azok? Az lehet csak a D3ban létezik az AI ami a 2ben nem igen volt jelen..

    Hagyjuk már az egészet...a D3 minden tekintetben túlmutat a D2-n...eltelt több mint 10év? Igen eltelt, de kaptunk is egy jobb játékot!
    Van-e a D3 olyan forradalmi mint anno a D2? Nincs! Ki nem szarja le? A játék minden porcikájában jobb...a rengeteg idegesítő f*szságok ellenére is..

    Szar az AH? Nem vagy hajlandó AH-zni? Ne tedd...vidd végig Hellen a játékot aztán uninstalláld a picsába...a maxos karit megkapod..minden skilled elérhető..AH nélkül is teljesíthető..mi kell még?

    Egy a lényeg...akinek a D2 a király meg a májer akkor legyen szíves feltelepíteni a D2-t, fáradjon át IDE és ossza az észt ott!

    Ez egy D3 topik...minden véleményt el lehet mondani de felejtsük már el az ilyen 1000szer körberágott vitákat...

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák