Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz F-ECT$ #29037 üzenetére

    Nem keverem, csak nem értettem mi az a stat ami annyival megdobja a dps-t, bár igaz ez CM vs. Archon esetében nehezebb kérdés. De ha megnézünk egy 300k fölötti CM Wizt ott sem látni olyan hatalmas növekedést egyik fő dps statban, mégis majd' a duplája az enyémnek. Csak ez volt fura :)

    Chc miért kevés? 48 van buffolva, de mivel ez folyton fent van, ezért számolhatunk azzal. Szerintem ez a 2.77-es sebességgel már simán elég.
    Chd 275 (játékban, az armory hülyeséget ír), ez persze lehetne több, lehet hogy veszek is egy socketes Chantodot, de ehhez még kellene pénz.

    Gyuri27 + MrCsiT:
    Szerintem is simán elég az 1000alatti Loh, nemrég volt 1100 fölött de nem jelentett szinte semmi pluszt survivalban. 2.74-es breakpoint mellett elég gyorsan feltölt, inkább a mechanikája a hátrány, mert mire visszatölt értelmes mennyiséget, simán bekaphatok halálos mennyiségű sebézést, lehetne akár 5000 is, az sem segítene.
    Inkább az Allres + Armor ami kellene még, de 560-600, + 5k fölötti armor (Energy armorral) azért szintén nem olyan vészesen kevés. Res-t lehetne még fejleszteni, csak jó sokba kerülne lecserélni a cuccokat.

    Más:
    33-as szinten van a kis Barbim, a két socketes fegyverbe melyik kő a jobb? Dmg-s Ruby vagy chd-s emerald? Illetve millyen statokat nézzek fegyó vásárláskor ha két db egykezessel megyek? Offhand-be is kell a nagy dps vagy inkább gyors legyen? Cleave + WW-t használok fő támadásként jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák