Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Cyberbeni #28567 üzenetére

    lehet, shadow diablo / klónok még mennyit jelentenek?

    infokat köszi, akkor még lehetne javítani. és így már értem, hogy miért is használják annyian a rapid firet:).

    Gorneck23: nekem egyre inkább az az érzésem, hogy magas mpre tankot kell építeni a DHból is. picit nehezebb, de a gloom fenntartható, a turret sugarában állni megintcsak megoldható, az meg már együtt 35+15% damred. ez kb szembemegy mindazzal, ahogy olyan mp5-6ig gearezni kell a DHkat, de gyakorlatban igazán magas output dps szerintem úgy érhető el, ha nem kell megmozdulni. és mivel jellemzően AoE skillekkel lehet a leginkább damolni, ezért a tömeg közepébe kell állni. amit a DHnak bírnia is kell.

    magas dps egy dolog, más vállassal és andyval lehetne még 25k dps a karin... de úgy maradna kb 500k EHP, amivel meg már borulna.

    (#28571) Cyberbeni: caltropsot próbáltam, szerintem egyszerűbb és jobb megoldás közelharcban tartani az ellenfeleket, tehát a DHra húzni mindenkit, aztán alájukpirítani.

    problémások azok az ellenfelek, akik nem a DH felé, hanem elfelé futnak, pl a fallen vakarózós sámánok, a dagadt vakarózós sámánok, meg a szúnyogok. ill azok amik közelharcban túl sokat ütnek letankoláshoz, de azok kb A2 keywarden, SK és Diablo.

    magas mpre szerintem is egyértelműek spike trap, AoE miatt csoportok ellen (ami 1.08ban kb alap) hatalmas a kimenő damja, plusz az echoingnak elnyújtott a sebzése, tehát fagyasztás közben is van miatta elég masszív életvisszatöltés.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák