Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz VanDaal #18297 üzenetére

    "black damage"
    Ez meg mi?

    általánosságban:
    - main hand: mace, vagy axe a jobb. Ez alapján passzívból szerezhetsz egy egészséges adag chc-t. Több crit, több proc az into the fray-en. Az meg furyt ad. WW-hez és minden fury spender skillhez jó ez (hammerhez is). Ha két egykezes fegyverrel dolgozol, akkor az echoing fury nagyon jó tud lenni. Egyrészt elég gyors önmagában is, másrészt azt hiszem az offhandre is hat a +attack (0,21-0,25 közt hozzáadódik az alaphoz). Opcionálisan lehet kard is (több damot adhat), vagy mighty weapon is (ez meg több furyt ad, de szerintem nem éri meg)
    - Offhand fegyver: egy gyors fegyver szokott lenni. A legjobb a dagger, vagy sword. Magasabb sebzéssel és jó statokkal sword-ok vannak csak.
    Mindkét fegyvernél hasznos a chd és a socket + esetleg némi main stat. Furyn a socket olcsóbb, de a socket chc, vagy socket life steal kombó irreálisan magas. Ha olcsón akarod megúszni, akkor a dupla "kiemelt" elemzősek nem férnek bele.

    Skillekkel kapcsolatban (bár aki többet pörgött majd kipótolhatja/javíthatja, ha valahol tévedek):
    - a ww támadásainak számát és sebzését a main hand fegyver határozza meg
    - a sprint forgószelei (ha ezt használsz majd) az offhand fegyveres támadások számával kalkulál, azaz ez határozza meg, hogya azonos idő alatt mennyit "üt" a forgószél. Több ütés - több crit - több fury

    Egyébként armory alapján 80k az unbuffeded :D

    edit: búgócsiga barbinak hasznos tud lenni némi élettöltés is. Gyors fegyvernél a LoH is jó, magasabb sebzésnél a life steal egyre hasznosabb lesz. Ez szerezhető fegyveren, vagy gyűrűn-ringen (LoH), vagy övön és skillel (life steal). Nem dt-ww barbinak nem olyan kiemelt fontosságú. Ha rend-et használsz és a passzív életszívó skillt, akkor nagy sebzés mellett is elvagy nulla élettöltéssel a felszerelésen.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák