Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    Lesz majd valami érdekesebb "új" kombó a LoN seasonal buffal a következő körben? Hol lehet a gyűrűkön nyerni most picit?
    LoN -frenzy barbár esetleg? 5% (alap) crit +broken promises ring esetleg? (korábban valaki olyan 70%-os crit buff-ot tesztelt ezzel a builddel azt hiszem)?

    Esetleg valami Death's Bargain? vagy mellékesben érdemes erre gyúrni? (önmagában azt hiszem nem túl életképes, de a life regen mintha secondary lenne, így kiegészítónak még akár jó is lehet)

    vagy csak annyi lesz, hogy aki LoN-ban nyomult eddig az berak egy-két szabadon választott ringet, de kb ugyanaz lesz mint eddig?

    Az 1hit clusteresem T11-en állt, de amióta beesett a LoN buff ez is laza. Mondjuk T13-on már nem 3-4 ancient slot nélkül ami kimaradt eddig meg lehet oda már kellene kavics is a ring-amu slotokba... Anélkül nem 1hit minden, ami darálósban illene erre a kombóra.

    Ez az új "meta"? Mindent beszoroznak 2-3-mal, aztán hozzádobnak még 2-3 torment szintet hogy legyen helye a "normál" játékban? :C

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák