Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    na igy ket nap alatt megvolt a guardian, igy szezon reszemrol vegere ugy voltam akkor mar pusholok egyet ha osszejon a gear.

    gr79->93, utobbinak ugy 8-10szer mentem neki. volt egy ami 5secen mult ami meglett volna, ha az RG perendit nem az A1 dungeon "szoba a sarokban" helyre pakolja ki ami egy UEnek eleve nem szerencses. tobbinel cimszavakban: max egy a speed / power / lgt pylonbol, max ketto folyoso riftbol de ugy is rossz leosztassal, perendi kivetelevel minden RG add nelkul (ugye ez komoly -dam). juggernaut most annyira nem volt sok, viszont a coldot valamiert szerettek. a kedvencem 87 volt, ami ugy volt 14 perc hogy az elotte es utana levo (86 es 88) is 3-5 perccel gyorsabban ment mert annyira szemet volt a leosztasa.

    92 kb 14:04nal p670en ami meg lement. itt egyebkent fel percet vesztettem mert az egyik kek a falba spawnolt (ami csak azutan tunt fel, hogy amasik 4et lecsaptam), es ezen mulott a DH EU SC top100 (104 lett igy a kari). 93mat 10 proba utan feladtam, pedig tenyleg egy speed + conduit + power kellett volna egy felig elfogadhatoan suru layouttal. mondjuk erdekes volt latni, hogy a top1000 85nel kezdodott, de a top100ba mar egy jobb 92es idovel be lehetett ferni. UEnel meg egy 8 perces rift es egy epp 15 perc kozott 5-7 GR szokott lenni. mondjuk az is igaz, hogy egy felig wcpapirba tekert shadownak 85 a hatara, de fole mar kell az ancient fegyver az osszes buildbol, nekem meg valamennyire mazlim volt es a physical multishot DHhoz megvolt a cuccom.

    aztan az is lehet, hogy 93ra elfaradtam. phys multishotnal eleg sokat kell magas GRen "juhaszkodni" es p700 alatt az RCR/CDR/AD / vedelem / dam kiegyensulyozasa nem igazan megy vele tehat figyelni kell. 125m toughness 1.5m sheet dpssel meg azert nem annyira combos UEnek 90 folott (9700 dex kb 4000 koruli vittel). tetejeben kozepesen csuklogyilkos.

    guardian 650 korul lett meg, ebbol utolso 80 szint gem upgrade es az avaricere a goldskin farmolasa volt.

    meg lehet a sprinternek nekimegyek ha mar megvan hozza kb a gear.

    mondjuk igy durva, hogy esszel tolva (boven csinaltam mast is a hetvegen) siman ket nap alatt megvan a 90+ nullarol.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák