- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
spammer
veterán
Nekem Starcraft 1 + BW van, azzal is lehet regelni? Mert ha így van esélyem dio3 bétára, akkor regelek
Meg még az a kérdésem (mivel abszolút nem vágom a Bnetet), hogy ajánlott a regnél valódi nevet, országot stb. megadni, vagy tökmindegy? Vagy később ez átállítható? Mert ha számít, hogy milyen ország van beállítva, akkor odafigyelek erre, alapból UK-t állítja be asszem.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
warcat
veterán
Később került fel mint a sima,rendeltem egyet egyből
Ennyiért nekem brutál megéri, kapsz mellé 4 hónap WoW előfizetést,ami valahol 14-15e forint értékű.De anélkül is megéri,vigyétekPtech: ahogy felettem is írták,maximálisan korrektek voltak velem mindig e téren(is),lehet rendelni bizalommal.
spammer: ha később komolyan játszanál Dio3al,és pl használnád a pénzes AHt(vétel eladás),akkor jobb ha igazi adataid vannak megadva,IP/bankkártya alapján úgyis rájönnek ha akarnak.UK-nak meg sok előnye nem lenne mióta ilyen erős a font.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Jazz
veterán
És abban az esetben hogy lehet megoldani a cuccolást, ha a karik külön accon vannak? (pl. haveré a másik, és csak egy gép van)
D2-ben nyitva maradt ugye egy darabig a pálya, ha gyors voltál a földön találtad a jelszavas játékban a cuccaidat.
Ahogy néztem bnet regnél csak a születési anyakönyvi kivonatot nem kérik el. Érdemes rendesen valós adatokkal beregelni?
free your mind
-
wikings2
őstag
Hát szerintem itt nem lehet majd mule játlkokat készíteni, abár kitudja.
Amúgy valós adattal regisztráljon mindenki mert ha gáz van a kutya se fogja visszaadni hogy ha nem tudsz semmit sem felmutatni ami tényleg a tiéd és a felhasználó regisztrációjához köthető.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Wolverine
félisten
Csak Mexikóban, Argentínában, Chilében, Brazíliában és Oroszországban jelenik meg a dobozos verzió később, mint május 15. A világ többi részén ez lesz a megjelenés dátuma.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
DonMedve
addikt
Arról tudsz valamit,hogy karaktert is lehet e mozgatni?Mert nejemnek előbb megveszem mint magamnak,de valszeg az ő profiljába nekiállok pötyögni és ha megveszem a játékot magamnak,akkor a karimat átruházhatom?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
spammer
veterán
Na beregeltem Bnetre, jelentkeztem bétára, de látom gépteljesítmény alapján választanak.. Hát nekem már pár éves a laptopom, szóval lehet, hogy semmi nem lesz belőle Azért reménykedek, egy próbát jó lenne tenni vele...
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Ilsyde: Sajnos nem!
JSaN: Ez jutott eszembe nekem is.Mert más RPG-be is lehet eladni karaktert,bíztam bennt,hogy a D3-ban is.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
spammer
veterán
válasz Cybertrone #5975 üzenetére
Bnet summary oldalon jobb oldalon van olyan hogy beta profile settings, ott meg valami ilyesmi, hogy opt-in ... Letöltesz egy 1 megás systemcheck progit, lefuttatod, az meg felküldi a Bnet accra a géped adatait és elvileg ennyi.
Ja de be kell hozzá regelni legalább 1 játékot seriallal.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
...Főleg, hogy a gépigényt elnézve, az optimalizálás erősen a közép-alsó kategória felé esett, vélhetően nem arra kíváncsiak hogy egy workstation-ön mit produkál a game. A maximumot, mi mást.
SC2 is nagyon "gép" baráti lett, akár csak a dio előző részei. Ez nem a crysis kategória: egy hét ámulás, egy élet felejtés.
Azt is látják, hogy a dio-tömeg nem az előző kategória győzteseiből tevődik össze. Főleg hogy azóta már felnőtt egy generáció majd'hogynem.Titkon én is ebben bízom. Meglátják a P4-et, és ők fognak könyörögni, csak vigyem már el a beta key-t. (bár most már nem hiszem hogy újra írják a kódot miattam^^)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Ghoosty
őstag
Azért azon én nem lepődnék meg, ha a ritka gépkombinációval rendelkezőknek nagyobb lenne az esélyük.
Ha én csinálnám a bétát, akkor a lehető legtöbb féle géppet bevennék, hogy minél több kombinációt kipróbáljak már a megjelenés előtt. Ebből következően, ha minden géptípusból azonos számú a bekerülés, akkor a ritkább géppel nagyobb az esélyed.De ez csak spekuláció, semmilyen megerősítés nem jött blizz részéről. De én se árulnám el, mert képesek lennének egyesek minden szar gépet összerakni, hogy abba a csoportba kerüljenek, aztán teljesen másikon játszanának.
-
warcat
veterán
válasz Ghoosty #5981 üzenetére
Ezen a részen már rég túlvannak már jön a megjelenés, nem tesztelnek hardvereket,biztos,hogy volt ilyen része a dolognak, WoW kiegészítővel kapcsolatban meg is erősítették,hogy van ilyen fajta válogatás - egyébként a frissen egy hete kijött régi gtx 460-as kártyámmal anno kaptam meghívót bétába,ami már vagy 2 + hónapja zajlott,persze lehet véletlen.
EA: It's in the crate!
-
Bazzzs
senior tag
Én főként a Blizzard bétával kapcsolatos FAQ oldala alapján gondoltam arra, hogy a gyengébb géppel rendelkezők előnyben lehetnek.
Ezt írják:
How are beta test participants selected from the opt-in pool?
Beta testers are chosen according to their system specs and other factors, including luck. Our goal is to have a good variety of system types to best test compatibility.Ebből nekem az jön le, hogy nem totál random a dolog, az meg nem lenne logikus, hogy atomerőművel rendelkező játékosokkal teszteltetik a bétát. De természetesen csak spekulálok, a lényeg annyi lett volna, hogy az se tegyen le a bétáról, akinek mondjuk pár évvel ezelőtti konfigja van.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
nofi
addikt
Ezt nem hiszem el, gondoltam a diablo3.hu -s képkeresésre szánok pár percet ha már itthon vagyok... Frissítettem a főbb oldalakat, és mire elértem az imresszumig és újratöltöttem már elvitték
Xbox GT: nozsolt
-
Jazz
veterán
Velem szimplán a logika mondatta ezt. Nincs értelme huszonegymillió csúcskonfigon tesztelni. Minek. Ott a sajátjuk amin dolgoznak, azon kipróbálhatják. Meg nyilván nem atomreaktorra fejlesztenek. ha meg igen, akkor már régen rossz lenne.
Majd meglátjuk hogy a történések minket igazolnak e.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem tudom igazán mennyire jelentős a konfig - meg kell kérdezni / körbenézni a fórumtársaknál kinek mije van, aki kapott.
pl.: én is kaptam ma, simán kidobtam a levelet, spamnak (nem a sima noreply volt a feladó ). Aztán mikor hazaértem csak megnéztem az accom és lám mondjuk időm nincs is rá, kb. 15 perc alatt meg is untam, illetve kegyetlen lagos volt (általában NA felé 200 körüli pingem szokott lenni, most volt 4-500 bneten, máshol a szokásos). Talán holnap jobb lesz.. akkor végignyomom
Ennyi idő alatt nem lehet következtetni semmire, de benyomásom annyi róla, hogy csúnya - legalábbis a textúrák. Nyilván nem véglegesek még (sc2 beta is ilyesmi volt, aztán lám, most szép).. a színek meg szerintem rendben vannak.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Cybertrone
veterán
Elvileg lesz benne ultra megoldás is... itt csak high van... de szerintem rendben van Ez nem techdemonak készült, és ez elfut egy 5 éves konfigon is...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SimS
senior tag
válasz Cybertrone #5987 üzenetére
Üdv
Tiszta sor, írtam is utána, hogy úgysem véglegesek, így biztosan lesz ez jobb is. Mondjuk ultra-hoz úgyis kevés lesz a vas (ahogy sc2-ben is az).
Ha már mondod a régebbi konfigot, ki is próbálom az előző masinámon majd - meglátom mennyire szalad azon. Szerintem egy med-low féleség vállalható lesz team-mel is.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Jazz
veterán
Annyira nem lényeg, csak spekulálunk. Valamivel el kell ütni ezt a két hónapot.
A beta engem sem érdekel. Mai napig arra nem vettem a fáradtságot hogy beregeljek. Majd a hétvégén. Még a CD kulcsot is elő kell bányászni. Az lesz a nehezebb művelet. Bár nem tudom minek, időm nekem sincs.
Én is kíváncsian várom milyen lesz a teljes game. Remélem a hangulat meg a tárgyvadászat oly' annyira magával ragadó lesz, hogy elfelejtjük 2D-s vagy 3D-s e, vagy hogy hello kitty figurákkal csapkodunk neon zöld pamlagon.
free your mind
-
emre33
addikt
Van itt aki Bétázik?
Próbáltam felvenni barátokat, nem megy.
Próbáltam más publikus játékhoz csatlakozni, nem megy.Másnak se?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Stalker-2572
veterán
Felteszem mégegyszer a kérdést, hátha kapok rá értelmes választ:
Tudnátok linkelni olyan laptopot, ami elviszi a játékot full HD-ban?
All Black...
-
wikings2
őstag
válasz Stalker-2572 #5991 üzenetére
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Jazz
veterán
válasz Stalker-2572 #5991 üzenetére
Hát, így nem biztos.
Tényleg mindenki linkeljen be kismillió félét? Elég alacsony a játék gépigénye. Amelyik noti tud full hd-t és önálló nvidia/ati vidkarival rendelkezik, az már nagy valószínűséggel mind elviszi. De megnézed az ajánlott konfigot, és kismillió ilyen noti közül válogathatsz. Elvinni mindegyik elviszi. Az meg hogy ultra maxon legnagyobb gyakás közepette 60fps meglegyen, az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
JSaN
addikt
Az uj patchel eleg jol ujra hangoltak a bosok elet erejet.
Most mar el lehet szorakozni veluk, szegeny barbikam is csapkodta vagy 2,5 percig szeretett kiralyunkat mire kifekudt. Pedig fullos cuccokban, es lvl 12 voltam. video
Jo lesz ez a game, varom nagyon.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha érdekel valakit:
Live-Die-Respawn
-
-
emre33
addikt
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest