- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
nofi
addikt
Én kivettem volna 1 nap szabit, hogy valamelyik launch party után haverokkal átdiablozzuk az estét, de pont keddre már előre be vagyok táblázva
Azzal nyugtatom magam, hogy a haveri körből úgysem lett volna mindenkinek jó a hét eleje, viszont egy energiaitalos-pizzásdobozos hosszúhétvégére azért még mindenki kaphatóXbox GT: nozsolt
-
Ilsyde
őstag
-
emre33
addikt
Ma se sikerült a béta kulcs keresgélés a diablo3.hu oldalon.
Hihetetlen...
Lassan mindenkinek lesz már kulcsa[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz Cybertrone #5706 üzenetére
Az egy dolog. Pár óra csak.
Én szeretném accountomon látni a bétát.
És elsősorban teljesen megismerni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
maross
nagyúr
Az euban hasznalatos betahoz is az enUS-t kell letolteni?
Bazzzs: koszi
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
warcat
veterán
29990-et sokallom érte,sok reményt nem fűzök ugyan a konzolosszervizes bolthoz(mivel semmi korlát nincs náluk a rendelésre,noha nyilvánvalóan korlátozott számban kap az ország és cdg-nál már nagyon rég elfogyott),de mivel csak extra lenne az annual pass-os normál verzió mellé,ezért inkább kivárom mi lesz belőle.
EA: It's in the crate!
-
Vistaboy
veterán
Persze, nincs itt semmi válság. Hiszen 47 ezerből meg lehet élni. Én is szívesen keresnék annyit NAPONTA, mint azok, akik az ilyen törvényeket hozzák.
Búbánatot félretéve: Én 30K-t nem adok a CE-ért, a normál kiadás 15K-s ára is sok, ha nem kapom meg 11K-ért onnan, ahonnan most elő van rendelve, akkor nem tudom, honnan szerzek rá pénzt. És itt most nem arról van szó, hogy nem ér meg ennyit, hanem egyszerűen nincs rá keret.
Ui.: Ha tudtam volna előre, hogy ilyen **** lesz a ME3, akkor abból is elég lett volna a normál. Így most megszívtam, Dio3-ra már nem maradt zsé.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Djroberto
tag
JUHUUU--
előbb azt írta ki nekem hogy már csak 10 db maradt.
megrendeltem,de azt nem láttam hogy mennyibe fog kerülni.:-)
-
Wolverine
félisten
A patch 15-től a béta is megköveteli az Authenticatort, ha van a Battle.net-accountodon.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
pomk
őstag
Én társítottam a Bnet accountomhoz, és azóta már a weboldalra történő belépéshez is kéri.
-
mpierre
veterán
Hol a sunyiban rendelitek elő a CE-t? (CD Galaxisnál nem találom. Bár tavaly októberben berendeltem... Vagy az már elég?)
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Wolverine
félisten
Ez így normális.
#5721: ha van az acc-odon Authenticator, eddig a D3-bétában nem kellett megadni egy kódot; a mostani patchtől viszont kelleni fog.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ilsyde
őstag
Nem rendeltem még én sem toluk, de Amazon partnerek és 4.8/5 ratingjuk van úgyhogy megbízhatóak.
-
Archanon
őstag
Az valós pénzes aukciós lehetőségről (vagy miről) van valami cikk, hogy pontosan mit is takar, milyen feltételek (pl. miféle bankkártya; nyilvánvalóan szükséges..) kellenek hozzá, ilyesmik? Vagy valaki össze tudná nekem röviden foglalni? Ugyanis küszködök itt magammal, hogy megvegyem-e a kis tőkémből, de ha ez meg is történik, muszáj lenne visszatermelni az árát, még ha csak lassacskán is. (Az irl saját fizetés az még odébb van...)
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit még kóma vagyok lehet, hogy már válaszra találtak az alábbi kérdések - akkor bocsánat - , de pár kérdés felmerült bennem:
- Mi a különbség a HC és a normal karakterek között? (Valami olyasmi volt, hogy a HC karakterek meghalhatnak végleg pvpben, nem? De aztán mintha elvetették volna)
- Anual Passal kapom a diablo-t, így sajna bukom a dobozt és a többi dolgot. A CEhez járó szárnyacskák viszont tetszenek. Szerintetek lehet valahogy E-CE verzióval hosszabbítani az APt? Tehát mondjuk Blizz storeban most vagy majd lehet upgrade-elni normalt CE-re? (mondjuk D3ból kitermelt RMAHs egyenlegből vagy AP hosszabbítással?)
- Diablohoz lesz majd armory, mint a Wowhoz? (Ha lenne, akkor talán lenne egy ehhez hasonló oldal D3hoz is )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bazzzs
senior tag
válasz Archanon #5727 üzenetére
Itt van egy cikk róla. Bár nem mostanában íródott, de ahogy beleolvastam, a lényege stimmel.
Szerk:
CactuS:
- HC karakter akkor indítható, ha már legalább egy "hagyományos" karakterrel elérted a 10-es szintet a játékban. PvP rendszer jelenleg átdolgozás alatt áll, majd egy ingyenes content patchben fog érkezni valamikor a megjelenést követően, nem tudom, hogy HC karakterekre mi fog vonatkozni ebben a játékmódban. Egyéb esetben azonban egy lövésed van, azaz ha a játék valamelyik pontján elhalálozol, akkor nem éledsz újra többet, a karaktered egy szellemképként fog látszani a választó képernyőn. Más különbség nincs, talán még annyi, hogy a pénzes AH-t nem használhatják, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
- Szerintem nem lesz ilyen lehetőség.
- Nem volt még ilyenről szó, szerintem nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
nofi
addikt
válasz Wolverine #5712 üzenetére
Csak arra készültünk már mióta haverokkal, hogy valami launch party, aztán onnantól valakinél átkockuljuk az estét, de helyette koránkelés lesz.
Szinte hihetetlen, hogy kéthavonta minimum beszerzek valami játékot és nem érdekel mikor jutok hozzá, de a Diablo 3 esetében már előre parázok ezen Ezt nem gondoltam volna '96-ban mikor naivan beraktam a Diablo CD-t a családi számítógépbe[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Archanon
őstag
válasz Wolverine #5728 üzenetére
Értem, tehát új bankkártya kő, ergo annak az árát is fedeznem kéne dióból.
#Bazzzs: Ahhah, nagyjából értem. Az viszont nem tiszta, hogy akkor most ha sikerül eladnom valamit X értékért, kapok belőle Y-t az e-akármimre, azt onnan nem szedhetem le valós pénzért? Ez a mondat bekavart: "Tehát azt, hogy az eladott tárgy értéke valódi pénzként, vagy virtuális fizetőeszközként jelenlen meg egy ponton: a tárgy eladásakor dönthetjük el, utána nincs visszaút." - Virtuális pénz = arany, vagy pedig az e-balance-on levő összeg? A valós pénz meg gondolom az az opció, amikor is a bankkszámlámra kérem az összeget. Nyöm?
#Ilsyde: 25 font. Rendeli valaki innen? (Egyébként külföldről még nem rendeltem, hogy megy ez? Megrendelem, kihozza a posta, fizetek forinttal? )
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
nofi
addikt
válasz Archanon #5732 üzenetére
Azért innen óvatosan, mert még nagyon nincs frissítve a megjelenési dátum Persze előrendelés még nem kötelez semmire...
Általában megrendeled, fizeted előre kártyával, vagy PayPal-el a programot meg a szállítást és várod a postát.Egyébként kiindulva a Starcraft2 honosított dobozából (kiv.: CE) aki ráér és teheti mindenképp külföldről rendelje meg
Xbox GT: nozsolt
-
Archanon
őstag
Nincs frissítve valóban... de ha olyan, mint a zavvi, hogy kötelesek azon az áron adni, amikor leadtam a rendelést, akkor jó volna. (Ott kellett volna ~1-2 éve megrendelnem... nyehheh. Lekéstem, ráadásul most is felcsúszott az ára.) No meg persze jó lenne tudni a futárt... az vajon mennyi lehet? Free UK delivery.. ez csak Anglián belülre érvényes, nem?
Konzolokszervize 11-12k nekem is szimpatikus, csak félős a magyarított borító.
-
nofi
addikt
válasz Archanon #5734 üzenetére
Free UK delivery.. ez csak Anglián belülre érvényes, nem? - ezt remélem csak poénból kérdezted
Általában amúgy 1-2 fontból kiküldik és remélhetőleg "időben" megérkezik, ha csak a magyar posta nem kavar be
Itthonról rendelve elég nehéz kikerülni a magyarított borítót.Xbox GT: nozsolt
-
pomk
őstag
Na most akkor honnan rendeljek?
Szeretném, ha minél hamarabb megkapnám a lehető legolcsóbban, de ne magyarított kamu borítóval. -
Archanon
őstag
Nem poénból, életemben először találkoztam ilyennel, no meg ha értelemszerűnek is kéne lennie, egy megerősítés nem ártana, hogy jól értem-e. (Nekem most van éjfél, nem aludtam... kezdek kidőlni. )
Ha jól emlékszem, SC2-ből néhány hét/hónap után lehetett kapni itthon is angol dobozos verziót ugyanolyan áron, és cdgalaxisnál. Sőt, konzolokszervizénél is volt ilyen. Nem hinném, hogy Diablo 3-nál kihagynák...
#pomk: Én is ezen vagyok, de nincs jogosultságom paypalhoz, csak egy szimpla bankkártyám van. Lehet a hazai marad...
Amúgy ez az aukciós ház is necces, okosan kell csinálni. Na majd ha megjelenés után valakinek sikerülne profitálnia belőle, azt írja ide.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
-
Dreimus
senior tag
válasz Archanon #5734 üzenetére
Szia,
Nekem a dátum bejelentésekkor megrendeltem a zavvin 40€ volt és 1,21€ a posta és most hogy megemlték az árát gyors megnéztem és megtartották a rendeléses áramat tehát jól döntöttem viszont a feladás dátumának jelenleg 18/05/2012 van tehát késve kezdem meg de megéri mert 3k sokat számít manapság.
Akinek a mobilnetes játszás érdekelné annak majd letesztelem a teljes játékon, hogy megy EDGE/HSDPA-n a játék, szerencsére a modemet tudom szabályozni és kipróbálom mi történik ha megszakítom a kapcsolatot és rá egy fél percre megyek fel. Vagy ha van valakinek felesleges béta accja akkor akár most is kipróbálhatom.
-
Archanon
őstag
Hjah, csak tegnap kellett volna megrendelnem, amíg még 5 fonttal olcsóbb volt. Erről lemaradtam, így még mindig a konzolokszervize a nyerő, csak az meg magyar borítójú (elvileg). De szerintem én is várok, nem feltétlen kell nekem a megjelenés időpontjában azonnal a szerveren lógni, sőt, így legalább trialt is kipróbálhatom.
-
Argos
őstag
(#5671) Gyuri27 :
Én se vételezek játékokat - nincs olyan, amire azt mondanám, hogy na!- de, a Diablo az alap! (verzió is és vétel is )
Ha, játszhatnékom van, akkor valami ingyenessel elvagyok. (ill. a szülinapi akcióban fél áron megvettem a wow set-t, de azzal is csak a free/trial periódust tolom le, előfizetni már nem fogok, kaptam az EA-tól SWTOR trial-t is, így pont elleszek a D3-ig, plusz tavasz van, ott a kert is )(#5691) kabalthenbk :
Ez az oldal nagyon ott van! Hasznos lesz érzem!(#5703) raskolnikoff :
Valóban nem.(#5713) Vistaboy :
Szívemből szóltál!
Ehhez nincs mit hozzátennem.(#5714) kovsol :
Háát, amennyiben korrekt lenne az áru - és valamennyire biztosan várható, azt mondanám oké, de így elég lutri. Akkor már valamivel drágábban, de biztosan boltból. Plusz, ahhoz hogy egy ilyet megcsípj, nagy mázli kell, mert igencsak kelendő cikk lesz/lenne.(#5729) CactuS :
Annual Pass esetén lehet majd upgradel-ni CE verzióra.Nekem a Konzolos shop-ból van előrendelve, de ha valami sutyerák hunosított borító lesz akkor visszamondom.. asszem' küldök majd egy érdeklődő e-mail-t. Amire az lesz a válasz, hogy bocsi még nem tudjuk..
Ám, mindjárt F1 szezonnyitó!! (aki nézte reggel el ne árulja mi volt!)
...elmúlik...
-
WayneGace
őstag
Én inkább kapjam meg 5k-val olcsóbban és legyen sima DVD tok. A többi játékaim is egy fiókban vannak, nem vagyok egy polcra kirakós fajta. Persze én is jobban örülnék szép toknak, megnézegetném és venném ki a DVD-t. Kb. ennyi. Egyébként szerintem a hazai forgalmazók túl áraztak kivéve a szervizes bolt, ha az angol árakat veszem alapul.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Argos
őstag
válasz DonMedve #5745 üzenetére
Úgy ám, reméljük akciókban nem lesz hiány!
(#5746) WayneGace :
Hehe, a két véglet. Van aki CE-t akar mindenképp nem számít mennyiért, és akinek mindegy miben jön, csak árban jó legyen (abszolút nem bántásként mondom!!).
Én pont a kettő közt lébecolok.
A magyar boltok egyszerűen a Blizz-store árait vették alapul. Plusz az ugye, hogy $ = €(#5747) dumbfuck :
Na, ez lenne még pompás, Diablo ужас ура(#5748) wikings2 :
Ha, jobbra nézek, pont rálátok a Diablo II és a Lord of Destruction dobozára.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest