Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz mcsabee #50040 üzenetére

    Miért, az kihívás, ha minden mob, legyen sima vagy elit 10 mp-ig tart? :F A shieldet nerfelték, meg is értem miért, de azon ne akadjunk már meg, hogy az egyik eliten továbbra is rajta lesz a pajzs a többin meg ugye nem...

    No, nem részletezem ki az összes lehetséges monster-affix kombót, felesleges, csak úgy általánosságban leírom róluk a véleményemet:
    Bármilyen extra tulajdonságokat is dob ki a gép a mobokra, mindegyikre megvan a válasz skill sor. Mindegyikre. Az más kérdés, hogy 5-ös valornál nem fogod átpakolni a skilljeidet egyetlen elit pakkért, mert nem ér annyit az egész. Ebből adódóan kb. 10-ből lesz egy olyan elitbrigád ami meg fog akasztani. Nade egyetlen ilyen pakk miatt hőzöngeni meg unfairnek kikiáltani a játékot... Ha ezeket is el akarjátok tüntetni belőle akkor egy dolgot áruljatok el nekem: hol marad a kihívás, az élvezet? Én is szeretem, ha szinte csak úgy elolvadnak előttem a mobok mert annyira de annyira űberelem őket, de ez egy idő után marhára unalmas ám.

    Nekem ez ad (még) egy kis pluszt, hogy egyáltalán leüljek a játék elé, hogy ha időnként belefutok olyan helyzetbe ahol a hajamra kenhetem az összes skillemet, mert nem azokon fog múlni, hogy túlélek-e vagy sem, hanem kizárólag rajtam. Hogy mennyire tudok jól helyezkedni, hogy mennyi ideig tudom elkerülni az áldást amit rám osztanak.

    Ui.: Ezt nem neked írom, csak úgy általánosságban:
    Barbárként zavar a vortex? Zavar hogy nem bírod ki amikor 4 arkán sugár megy éppen rajtad egyszerre vagy belefagyasztanak egy desecrator tócsába/molten ösvénybe esetleg befalaznak? Indíts egy Demon Huntert és mindez vagy nem fog zavarni egy idő után, vagy úgy felmegy benned a pumpa hogy fejjel vered szét a billentyűzetet és az egeret.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Aktív témák