- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
RMAHról fogalmam sincs. Én nekem UK van beállítva battle.net accomon így a GBP-s RMAHt látom csak. Az nagyon kihalt, iszonyat kevés item van bent, én nem is használom.
F-ECT$ szerintem nincs, de keress gugliban tank barbár buildeket és próbálgasd. Van sokféle lehetőség, 1-2 kötelező skillel.
warcat: megnézem, de azt hiszem nem lehet átállítani. Pont azért csinálták ezt, mert anno Wow feltöltést lehetett "illegális" módon csinálni így. Voltak olyan emberek akik wow-goldért árultak előfizetést és ahhoz kellett a UK lakcím, és ha jól tudom ezért zárták le a változtatás lehetőségét, hogy megszivassák azokat akik ezt kihasználták.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz warcat #36354 üzenetére
Na megnéztem. Nem úgy megy az : [link]
Aztán gondolom ha felveszem velük a kapcsolatot, hogy állítsák át UKről, szépen megnézik, hogy az utolsó 3 hónap wow feltöltésem ilyen "1 Month Referral Reward" akármi és tudni fogják miért van UK beállítva és lebanolnak. Az nem hiányzik.
-
Bini
tag
Dual wielding-es monk vagyok( inferno act1 simán végig megy nem para) szeretnék hasonló Monk használóktól tanácsot kérni.
Legyen kedves és írja már le nekem, hogy mit hova fejlesszek ( all res+választott rest kell gyúrni erősen ezt tudom) mit cseréljek le , illetve h fő statok a cuccokon jó össze állításban vannak e ( ez alatt azt értem, hogy dex vita resi kombinációk , vagy eddig rosszul csináltam mit mire változtassam).Jöhet nyugodtan pm ben is.
cuccaim: [link]
stat unbuff: [link]
Battletag: Bincsi#2140
-
maross
nagyúr
Tobb allresist, egyik gyuru is katasztorfalis, 6% speed melle igazan beferhetett volna egy kis dex vagy vital. Nagyon sok cuccod erteke van 100k alatt, keresot probalgasd kicsit 50allres vagy 40kivalasztott res legyen alap, lehet 20k korul is kifogsz jo kis upgradeket. Life%-ot is irhatsz vital helyett.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
polgi803
őstag
Bocs az offért,de hogy tudjátok kivágni Dio 3-ból a képet,mert print screen-nel nem megy...
-
oxox
addikt
válasz polgi803 #36363 üzenetére
megy az..sima print screen, csak automatan berakja a my documents/dio3/screenshot mappaba...ott talalod, ne probald ctrl+v-veel insertel beilleszteni, mert nem fog sikerulni (legalabbis nekem sem ment)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Bini
tag
válasz maross #36362 üzenetére
Ékszereim estek , jól látod szinte minden cuccom 100k alatt van, nem adtam egyikért sem többet, kivéve az egyik fegyver volt 200k, ez bőven elég volt act 1-re, viszont most szeretnék menni act2 re és oda ez a "tescos gear" hurka.
Szerk.: Nagyon szépen köszönöm a tanácsot.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Bincsi#2140
-
sittes79
addikt
Megakadtam szólóban act 2-őn utálom ezeket a háromszögelős+fagyasztás+tűz+fal, minek kell ez könyörgömmm
Monk
dmg 25k
life 40k
res 800
armor 6k
crit ch 25
crit dmg 200Mit kellene még tornázni feljebb?
-
nofi
addikt
Ez engem is érdekelne, mert hasonlóan építem a Monkomat.
Én Act3 elején vagyok, kevesebb LoH (~1400), viszont buffal ~20.000 DPS - ráadásul Mantra of Evasion/Hard Targettel. Első ránézésre a Dexterityd kevés, ezáltal a DPS is kétkezeshez képest alacsony. Ezzel szerintem Act3 elejéig simán jó vagy, de közben Belialhoz kellenek majd csapattársak mert nem tudod egyedül idő előtt lenyomni. Érdekes, hogy nekem majdnem minden cuccom min. 40 resistet ad, míg neked láthatóan kevesebbet és alig vagy elmaradva az én 580-as resistemtőlXbox GT: nozsolt
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #36345 üzenetére
Szerintem picit szűkre korlátozza a cuccokat ez a szűrés. jobban jár a 100 dex,5 vagy 6 crit chance, 50Crit dam szűréssel. Úgy talán lesz is valami. Lehet nem mindenben éri el a saját amuját, de másban meghaladhatja így is. Legalább értékben nem lő nagyon mellé. Így lehet lesz 2-3 elszállt találat ami sose menne el.
A másik lehetőség, hogy talál egy rakat olyat ami tuti jobb az övénél. Aztán árazgathat. Megérzésre, vagy olyan árra, hogy inkább a többi találatot viszik inkább...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
rhymes
csendes tag
Van valakinek kedve act2-3-ban eliteket farmolni esténként? Egy másik ww barbi vagy monk jöhetne, akinek nem okoz gondot átszaladni a trash mobokon.
-
warcat
veterán
Win7 et használóknak szólok,hogy van beépített Képmetsző.
Megnyitod az elmentett képet,nyisszantod ami kell aztán lehet elmenteni.EA: It's in the crate!
-
priti
addikt
Elkezdjük gyakni, lag, meghalok, újra, megint lag megint meghalok, újra, földön két sárga akarnám felvenni erre kidob a menübe. Oké másik csapat, visszább hogy ne haljak meg a lagtól, csontikirály elkezdjük ütni van még egy cenyó a HP-jából erre nemtom ütni, várok, nemtom ütni, körbeszaladok piff bedobja a képet a keresztről, hogy meghaltam, aztán azonnal kidob a menübe, de értitek előtte még kinyír, nem hogy a menübe dobna akkor már elsőre. Ez a gém nálam csak éjjel megy, ilyenkor egy játszhatatlan fos. Nem tudom hogy a dio server vagy a téonlájn kábelnet, de ez egy fos, fú de felbacott. Undorító.
Hardverlesen
-
Ren Hoek
veterán
Hehe, elvittek egy 1.25 eu-ért egy alpár hulladék lvl 25 körüli sárgát,...
Csak poénból felraktam 10 kukába kerülő cuccot ami normal-nightmare... Nem lehet, hogy pl a nightmare, hell cuccokra nagyobb ilyen szinten a kereslet? Csak azért mondom, mert a casual playerek többsége NM-en és hell-en lehet megáll, infernonál meg abbahagyják mert túl nehéz...Ehhez képest, ha valaki felrak 2 eu-ért egy több milliós cuccot és nem viszik, az durva...
-
-
Agro
senior tag
válasz maross #36380 üzenetére
ezt azért nem merném biztosra állítani, hogy tuti nála van a hiba
nekem is hasonló dolgokat produkál a júliusi hotfixek óta. Míg előtte soha egyszer se kaptam DC-t, most meg 2 óránként egyszer biztos. A karakteremet nekem is visszadobálja néha 20 yard távólságra kb. GAH-ban sokszor csak search képernyőt látom ha valamire keresek van hogy ez megy 5-10 percig aztán egyszer csak bejön vagy kilépek GAH-ból és vissza. Simán sorolhatnám még az anomáliák sorát de szerintem a hiba a mátrixban van. A pingem teljesen rendbe van, más online játéknál semmi hasonlót nem produkál
-
Cyberbeni
addikt
nekem is kb ennyi dps-em van, és simán lenyomom belial-t idő előtt. ellenben amikor múltkor próbáltam publicban, akkor 4-ből 2-szer enragelt, mert folyamatosan haltak a többiek, és nem volt semmi dmg-ük. (pl másik monk látja, hogy engem üt, erre besétál a karja alá, hogy 1 ütésből meghaljon, és ezt legalább 3-szor bejátszotta)
-
Neró
őstag
A hiányzó karakterbemutatókat (Monk, Demon Hunter) be lehetne rakatni az első hozzászólásba ha igény van rá. - mivel már csak ez a kettő hiányzik.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Gibkey
tag
Sziasztok, keresünk csapatunkba még embereket napi szintű játékra ACT III. inferno
Dmg min : 50k + 5-700allress
Tankoknak : 1000fölötti és 30k hpAddoljatok friendbe nyugodtan! : Gibkey#2592
-
Cyberbeni
addikt
buffolva kb 6650 armor, 910 all resist, 13,5k dps, 45-50k hp
de már egy jóideje végigtoltam soloban infernót, akkor ilyen 760-800 all resistem volt 6700 armorral, meg ugyanennyi dps-el, 40k+ hp-val.
ghom-hoz nem volt kedvem más cuccokat venni(1.0.3 előtt megöltem dh-val csapatban és soloban is), de minden más boss simán megy(nagyjából csak bal gomb nyomvatart), meg eliteket is többnyire(95+%-ban) tudom kezelni (csak elég sokáig tartanak a sok hp miatt, főleg act4-ben)
ezekkel a skillekkel tolom[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Nálam dettó ugyanez van(volt) csak Digivel, hagyom is a francba egyelőre. Plusz emiatt buktam el aukción egy jó cuccot, <1m-nél bid helyett jött egy dc, mire visszaléptem -> Expired
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
priti
addikt
válasz maross #36380 üzenetére
1, speedtest - 4ms ping, sávszél ok
2, origo- 9-9-9-10ms a 4 csomag
Háttérben nem fut semmi, belépek , az elején szaggat vagy fél pecig, pedig az FPS 100 fölött végig mindeközben, aztán utána jó kb. 5 percig és kezdi a genyózást, többszáz ms a pingem aztán szakad egyet úgy hogy nemtok ütni és utána megint jó, totál zöld a ping, majd utána megint szar és akkor már ki is dob, de csak ez a szar diablo, van másik száz hálózati cuccom egyiknek sincs baja.
Meg ha nálam van a hiba akkor éjjel miért nincs nálam hiba? ...értedamúgy közben 31k már a DPS-em, szóval simán küldeném, de így élvezhetetlen
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest