- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz D1Rect #36950 üzenetére
"(persze, ha nem f@szoskodsz mint én tegnap és nézegeted percekig, hogy "ez tényleg 50 millás cucc 2-ért" amíg elviszik...)"
na látod, én ezt csinálom mindig
én akármennyit farmolok nem jön semmi jó cucc, már meguntam, nem farmolgatok többet, elegem lett belőle, nincs szerencsém. 100k felett nem adtam még el semmit, az sem sok volt.
AH-ból én is vásárolgatok, 5 szintenként felruháztam a karit fillérekből, utána mindenki 1 hit volt, de ennek nem így kéne működnie sztem...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mephi666
nagyúr
válasz Djuree #36952 üzenetére
miért? szerintem fun megyek, darálok, élvezem... fogy a lendület... nem állok le lvl40en jó dropra várva, hanem ah->1-2 új cucc, aztán darálom tovább kellemesen a monstereket én ezt így jónak és élvezetesnek találom... a farmmal meg egyelőre nincs problémám: csomó alternatíva van rá, hogy ne legyen unalmas... pl farmolom mf-gearben a1-ben a rare pakkokat, vagy a2ben a manót... esetleg dps-ben farmolom a2 rare-jeit (1000+ dps-es socketelt xbow-al megyek, mf-ben kevés lenne a dam mondjuk egy 1200+ xbow-ig) ...lehet bőven választani: de mentem próbára gf-ben hell a3 runokat is (viszont a gf bugos, mert havernak 1kör alatt jött kb 100k pusztán valorral, nekem meg 110k körül 300+ gf-el... szólóban/csapatban egyaránt)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Djuree #36949 üzenetére
ezzel igy vagyok én is...haverral letten farmoljuk ac1t et,de szinte semmi. használható nem hullik...pénzünk nem sok van cuccok básárlásárs AH-ból hogy haladjunk tovább a többi actra,mert ott meg kevesek vagyunk...tegnap tettünk egy kört a sivatagban,gyakorlatilag a nyomkövetős rész után olyan mob csapat jött,hogy elfújtak mint a szellőt...a játék nem szól másról mint a pénzről...ez már nem játék így,akinek nincs pénze nem tud tovább haladni,semmilyen formában...sajnálom hogy ezt tették a diablóból..
-
Gorneck
legenda
válasz D1Rect #36950 üzenetére
Ha nem találnál vagy ha találsz, de kutya se vinné el (pedig AHban több milliós tétel), akkor lehet te is másképp látnád a dolgot.
Lassan 2 hete alapanyagokból van bevételem (előtte 50-100k közt azé ment el pár cucc), néha akad 1-2 eladás is, de 2-300k-s tételekről van szó...
Legendből 5-6 esett, 1et elvittek 500k-ért többi zúzás volt...sárgából meg eszméletlen mennyiség és semmi...olyan szinten semmi, hogy 30as karakterre se raknám fel...
Szal, ez így ebben a formában egy nagy kalap fos...és kibaszott lehangoló is egyben.Második felével egyetértek. Mert én is fogtam ki jó vételeket ez tény...de tőkém a forgatáshoz sose volt elég, mert azé az se árt, ha van vmi értelmes cucc a karaktereden.
Ha nincsenek ezek a jó vételek, akkor több, mint 1 hónapja kuporoghatnék act1ben a csodára várva, hátha nekem is szerencsém lesz 1szer...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #36954 üzenetére
na, de nézd meg másik oldalról: szvsz akár ah nélkül is simán végigvihető hell végéig, az inferno-t pedig +1 fokozatnak harangozták be előre is, ahol vért izzadhat a nép... és jól is van ez így, hogy teszkós cuccban nem teljesíthető, mert akkor egyszerűen fölösleges lenne öltözni... mi lenne akkor a lényeg? az, hogy dia mondjuk infen teszkós cuccban meghalna 30sec alatt, táp cuccban meg 10 alatt? nem sok értelme lenne... kell ez a gearfüggőség inferno-n, mert felborulna a piac teljesen, ha nem így lenne... mellesleg én úgy látom, hogy a befektetett idő megtérül... durván bennevan úgy 350órám a játékban és már visszajött az ára meg esett még néhány eladható cucc, ami valószínűleg el is fog menni... én elhatároztam, hogy 1fillért nem költök rmah-ban és ez így is marad: ha esik jó drop, használom... ha látok jó cuccot ah-ban megfizethetően, megveszem és közben érzem a karakteremen, hogy az adott "ideális terület" (ahol a trasht takarítja 1-2 multishot és a rare-eknél is csak nagyon elvétve halok 1-1rossz leosztásnál) egyre jobban megy és talán lehet próbálkozni továbbmenni és máshol farmolni... nem aggaszt, hogy a3ban egyelőre esélytelen vagyok "gazdaságosan és gyorsan menni", mert tudom, hogy 2-3tárgy hiányzik "csak" hozzá... és onnantól kb végig is menne simán és farmolhatnám akár a4et is... a drop meg tényleg változó: van hogy egymás után azonnal estek rmah-ban eladható cuccok, máskor meg napokig semmi... kitartás kell
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyurczy
őstag
válasz Gorneck #36955 üzenetére
Na ezt én is osztom. ~200 rare-ből jó, ha 2-3 használható volt, amit megtartottam, a többi 10K alatti tétel AH-n, ha egyáltalán viszi valaki. Act1 farm megy, ha van épp kedvem, mert Act2 első elit pakkja ellen úgy 2 másodpercet vagyok jó, vagy átváltok maraton barbira, annak meg mi értelme?
Legendary a 70 óra alatt 1 esett, az sem nagy szám...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Djuree #36949 üzenetére
A Monkommal játszok, és már annyi cucc esett a Barbáromhoz, hogy nem kell vennem semmit act2ig.Act3ra már igen, kell fejlesztenem.Játszani kell, és esnek a cuccok.Szerintem a legjobb farmhely act2 "elit túra"
Még annyit, hogy a Diablo2 sem volt az elején drop király....csak egy több hónappal később érkező patch javított a dropon.Vagy a kiegészítő?Már nem is tudom pontosan.De hát az idő megszépíti az emlékeket. -
Sirandrish
legenda
Nah lassan elérem a 60at és szeretnék geart venni!
Mivel a készleteim nemcsak hogy végesek de egyenesen szánalmasak (2.5M) így az ultracuccokat kilőném a lehetőségek közül.
Viszont az érdekelne hogy mire érdemes odafigyelni? (Dual Wildes barbi lennék)
Melyik itemekben figyeljem az attspeedet,movementet stb?
Alap statok mennyik legyenek minimum? Gondolom 60-63as itemeknél már nem árt ha 100 felett ad..
Milyen stat ami nagyon fontos? Life Steal? Vagy mivel Dual Wild így life on hit?
Stb stbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyeptegla
tag
válasz D1Rect #36903 üzenetére
Int+crit+dam
javaslom táblázat használatát, keresés közben, kincsekre lehet találni.
Tegnap kiszedtem egyet reggel 1 millióért, estére elvitték 5-ért.
Figyelni kell azt is hogy a min és max dmg érték ne legyen túl távol egymástól, mert nagyon belejátszik a tárgy dps-ébe. Ezt sokan nem veszik figyelembe, pedig nagyon fontos.
-
veterán
válasz Sirandrish #36961 üzenetére
"nemcsak hogy végesek de egyenesen szánalmasak (2.5M) "
Ez valami e-penis dolog?
A többire meg: érdemes váltogatni a skilleket, cuccokat és figyelni. Akkor kialakul, mi a legjobb neked.
-
dobolan
senior tag
válasz ProEvoFan #36959 üzenetére
Tegnap act2-ben pár óra alatt összeszedtem vagy 50 rare cuccot. Volt olyan pack, ami 4-et dobott ki. 0 azaz nulla használható/eladható lett belőlük pedig nagy része 62-63 ilvl. Valami kőrakásból dobott 1 legendary-t is
Szoktak hirdetni 63-as unindent sell-t 200-300kért. Az működik, vesz valaki olyat? Mert ebben a formában annak is több értelme van.
-
Sonja
nagyúr
Lehet már RMAH-ban aranyat adni-venni! 1 milla arany most 2.8€!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
félisten
válasz Gorneck #36955 üzenetére
+gyurczy +Sonja
Az ilyen "nem találok jó dolgokat" és "azt se tudom eladni" felkiáltásnál én mindig azt mondom, hogy tanulmányozd az AH-t.
A másik, hogy úgy árazd a tied ott legyen a keresésnél a top 2-3-ban.
(ugye ha van egy 137 int 111 vit 59 allres sapi akkor az árára 130 int 100 vit 55 allressel keress)Farmolásnál meg érdemes odafigyelni, hogy amennyi a MF:[link]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz mephi666 #36956 üzenetére
oké,azt aláírom hogy "teszkós cuccal" elvihető hell végéig viszonylag könnyen,csak utána olyan nehézségbeli ugrás jön , hogy ez a játszhatatlanság rovására megy az ah miatt...az is igaz hogy a játék 60-as szint után kezdődik,ezzel sincs baj...csak a pénzéhséggel...mert mig én és többed magammal játszunk,farmolunk,beleölünk több száz órát és nem esik használható cucc , addig akinek van valós lóvéja az jön és 1mp alatt megvesz bármit és lehet rajkodni...még ez sem gond,mert tegye ha tellik rá,csak az a fájó, hogy nekünk játékosoknak alig hullik vmi....ezen kellen változtatni,egy balancot kialakítani,mert ez elég egyoldalú....beleértve azokat is akik AH-n RMAH-n kereskednek,mindárom fél megtalálja a saját élvezeti faktorát...nem azt várom el,hogy minden második köcsögből set item hulljon
a nehézségről még annyit,jól van ez így ,mert minden játékban van very hard fokozat,csak az a fránya drop kicsi....
de bárki bármit mond , szerintem nagyon elment a pénz felé a blizz,akárhogy is fényezzük...ez itt a gebasz..[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Több MF el nem lesz minőségibb a cucc. Ugyan ugy dobhat akkár 0 mf el is setet ahogy 200 al is.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
DjDanee87
addikt
válasz WhiteWalker #36969 üzenetére
Persze, mivel a fehér/szürke itemeknek is van ilevel-ük, még ha nem is mész velük semmire ott vannak. És mikor a blizz arról ír hogy x % level63 és y % level62 az minden itemre vonatkozik, beleértve a fehéreket is.
A magic find viszont egyedül egy dologra jó. Több sárga/kék item esik, kevesebb fehér. Ettől még az itemlevel megosztást nem befolyásolja. Több 63as nem fog esni, max több sárga lesz - ezáltal több lehetőség van 63as sárgára - nagyobb esély jó lootra. -
Neptunfű
tag
válasz WhiteWalker #36969 üzenetére
Igen. Írja is a végén, hogy az MF nem hat az ilvl-re és az itemek számára.
Szerk: érdekelt volna, hogy mennyi legendaryt setet találtak a srácok a tesztelés alatt
[ Szerkesztve ]
as long as you don't choose everything remains possible
-
őstag
egyszerűen hihetetlen OP a barbár...
[link]
850k goldból rakta össze ezt...Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Ren Hoek
veterán
Viszont így kevesebb is az esélye, hogy valami jó roll jöjjön. Nem tudok kibékülni az MF-el én sem, viszont nélküle meg alig jön valami sárga, és ez is lehangoló. Még 20% MF is érezhető volt nálam...Mindig telegyűjtöm a zsákot, és teljes szatyorral megyek haza TESCO-zni...szóval érzem, hogy gyengébb. Igaz csak a rare-ek számára gondolok én is.
Vagy most tényleg nerfelték a dropot?[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Ha
Tud valaki vásárolni RMHA-ból? Ha igen PM!
Előre is köszönöm!
-
ttt1
őstag
The data results are (the values are the % of total items found):
MF W (%) M (%) R (%) S (% ) L (%) Sample size
0 32.49 57.67 9.84 0.00 0.00 437 items
30 32.12 56.26 11.62 0.00 0.00 439 items
60 31.49 54.99 13.53 0.00 0.00 451 items
76 31.27 54.58 14.14 0.00 0.00 502 items
150 30.30 51.30 18.40 0.00 0.00 462 items
234 26.28 44.54 29.06 0.00 0.11 898 items
252 25.71 42.27 31.72 0.00 0.30 1346 items*
270 23.17 40.83 36.01 0.00 0.00 436 items
290 22.20 39.36 38.22 0.00 0.23 437 itemsEz alapján vicces, hogy legendaryra 234%-os MF-ig nincs esély(nekem 90%-al is esett) 252%-nl a legnagyobb felette ismét romlik..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz stevve #36963 üzenetére
e-penis? Miért is?
Nemrég kaptam infót arról hogy kb mennyibe kerül egy akármilyen gear..nah ehhez képest a 2-5M nem túl menő..
Mi a gond ezzel? Majd lesz több isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arhquis
aktív tag
válasz WhiteWalker #36967 üzenetére
Ha nem esnének jó cuccok a játékban, üres lenne az AH. Ha neked nem esik jó cucc, sajna az a szerencsétlenség és nem a Blizzard műve.
Mivel a játékban több class van és alapvetően coop-ra van kihegyezve, a bartel szerves része a játéknak. Már egy 4 fős összeszokott társaság is odaadja a másiknak a cuccot. Hogy ne kelljen general chatet floodolni és a cuccok kereskedése könnyebb legyen, bevezették az AH-t. Lehet ellene ágálni, de több a haszna, mint a hátránya!
És ha belegondolsz abba, hogy mennyien játszák a játékot és minenkinek jó cuccok esnének, akkor értelmetlen lenne a kereskedés, az AH és még a coop is!
Nem voltam nagy Diablo 2 játékos, de azért abban is benne van jópár órám. Ott sem esett pöccre jó cucc. Nem véletlen mentek napokig farmolni bossokat 1-1 kiváló cuccért.Ezt csak azért írtam, mert komolyan nem értem az embereket, akik állandóan ezzel jönnek, hogy a Blizzard pénzéhes lett, és az AH is egy nagy átverés, hogy a nekik jobb legyen.
Ha nem lenne AH, akkor is lenne bartel, csak irányítatlan körülmények között, meg a legtöbb ember még így sem haladna. És továbbra is megvan a lehetőség, hogy kifarmold magadnak a cuccokat, ahogy rengetegen teszik. Azok is, akik az AH-t teletömik cuccokkal.Szerk.: és azt se feledjük el, hogy potom 15 ezerért megvetted a játékot, és évekig játszhatod teljesen ingyen, míg a blizzard 24/7 supportot biztosít, szerverekkel, normál és content patchekkel. Ha csak 10 ember dolgozik rajta havi 300K forintos fizetéssel + serverek, az nem kevés!
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz D1Rect #36966 üzenetére
Tehát,
1, nem esik semmi, értsd SEMMI. 100+ óra, 1 hónap act1 fram után sem (act2-3-4 szintén). Most itt olyan tételre gondolok, amiből a saját karakterem tudnám szépíteni jobbá tenni.
2, AHba nem találtam olyan cuccot amiből pénzt tudtam volna kivenni. Amit vettem jóárasítva az ment inkább a wd-mre. Mert ugye azért vettem a játékot, hogy játszak vele és kikapcsoljon.
3, ami esett 1-2 cucc és milliós tétel, arra rá se bagóztak. Nem vagyok agy nélküli ember így eleve nem az AHs horror árakat veszem alapul, hanem nyomott áron teszem fel. És eredménye kb zéró.
4, mf kb szart se ért...eddig...már nem is használom...Szal hiába tanulmányozom az AHt (2-3 millióm se volt sose egyben, hogy egy jó vételt utána visszaforgassak), hiába árazom jól, ha nincs mázlim...ezért is mondtam korábban, hogy van akinek megy a dolog van akinek nem (és ez nem azt jelenti, hogy béna/lúúúzer/hülye akinek nem megy)...úgy néz ki, a napi 1-2 órás játékban eltöltött idő kevés egy kis pénz összetákolásához. De az, hogy saját karakteremre se tudok 300-400 vagy több rare-ből se egy kurva darabot se felrakni az egyenesen felháborító. ACT2-3-4 menetek alatt 120-150 dps-es fegyókat dob a játék, olyan cuccokat amin 1-2 stat van.
Szal én elhiszem, hogy vkinek szerencséje és dübörög nála a gazdaság, de azt fogadják már el ezek az emberek, hogy másnál kurvára semmi sincs...
Gorneck#1239
-
-
Arhquis
aktív tag
válasz Gorneck #36981 üzenetére
Rossz érzés, ha nem esik semmi, nekem is volt már szerencsétlen hetem. Sajnos nekem sincs sok időm játszani, de azért volt már 1-2 használható cuccom. Hozzáteszem, HC-n játszom, ott az utolsó main statos kéket is el lehet bugázni 2-3K-ért.
Viszont itt is, mint a WoW-ban van egy igazság. Ami ott a high end instance, itt az Inferno. Ha kevés időd van játszani, akkor az Inferno nem neked való/sokkal lassabb haladást fogsz elérni. WoW-ban ráadásul a lassabb haladás nem is volt elérhető.
Kellemetlen, de ezzel együtt kell élned...
-
archie17
tag
válasz davidsz #36982 üzenetére
Én is játszom a mai napig a 2-vel. Battle.netet sosem szerettem, de egy kis baráti klánnal gyakran csinálunk ezt-azt, még egy kezdetleges honlapot is beindítottunk pár hete (http://diablocola.webnode.hu/), ahol pl. duelbajnokságot adminisztrálunk.
Ehhez képest a 3-nak vannak előnyei-hátrányai, véleményem szerint az előnyei főleg azoknak érvényesülnek, akik a 2-ben is a Battle.netet ill. a fg-s kereskedelmet favorizálták. Valószínűleg ők a többség, engem ez a része hidegen hagyott, így az újban is kevés dolog ragad magával. No meg sokat is öregedtem, a nosztalgia néha már többet ér, mint a nóvum
(még inkább off: a farmolás és "endgame" is picit változatosabb a II-ben, hisz ott is lehet területet farmolni, mint itt, vagy endbossokat, Pindlet, rúnákért egy külön kategória a Counti-run, esetleg a Hellforge kari felhúzása akár classicban /ilyet nem próbáltam/, no meg az XP farm a magasabb szintért, van egy kezdetleges pvp is /ami elvielg itt is lesz felturbózva/, bocizás, stb. Félreértés ne essék, nem akarom lehúzni a 3-at, csak a szívem a 2 felé húz. Aminek a 3-ban nagyon örülök, az a brutálnehéz inferno, az kellett. Persze a kötelező kereskedelem is szükséges emiatt, ami meg a magatalálós fajtámnak fura, de egyszerre nem kívánhatok mindent.)
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Tegnap este egész szerencsés voltam, egy vault és sirocco run alatt esett 2 legendary 2h kard, pár 2-300k-s és egy milliós cucc.
-
Gorneck
legenda
válasz Arhquis #36983 üzenetére
Nekem 15dike óta tart...a rossz érzés inkább az mikor látom, hogy vki 4-5-6 milliókat kaszál olyan cuccokon amiket én inkább 1 hónap után bezúztam, mert kutya se vitte el...pedig a statok is jobbak voltak rajta.
De mégegyszer, engem az nem érdekel, hogy mások milliókat szednek össze és én nem, engem az zavar, hogy a kurva 60as wd-mre még egy használható cucc sem esett...AHból meg nem lehet öltözködni, hacsak nincs kisebb vagyonod...(#36984) D1Rect: Ez most hogy jön ide?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mephi666
nagyúr
válasz D1Rect #36984 üzenetére
gf majdnem maxos rajta dh-nak ideális pénzelő-szetbe, hogy dex azért legyen a dam miatt, de elsődleges a gf akkor is (hasonlót szerintem adtam már el rmah-ban is)
ui: csak az a lol, hogy egyelőre bugos a gf
[ Szerkesztve ]
-
Nus
tag
Vett már valaki goldot, mert most vettem a battnet egyenlegemből és az eurot levonta, de gold sehol. Mennyi idő míg megkapom?
Üdv...
The sky was pink...
-
Ren Hoek
veterán
válasz Gorneck #36981 üzenetére
Akkor el kell fogadni, vége a játéknak. Kijátszottad. Le kell tenni a fenébe, ha már nincs fun faktor, csak szenvedés... Milyen játék az, amibe beleölsz egy csomó órát, és már nem is szórakoztat már, és pénz se jön belőle? Rossz kimondani de így van. Ha én is ide jutok (szerencsére nekem még nincs így) akkor fogom kiárulom a tárgyaimat, és eladom a játékot, vagy cimbinek odaadom.
Sajnos bennem is mindig motoszkál a gondolat, hogy ebből a (csak) 55 órából amit beleöltem, igazából mit profitáltam, szórakozásilag, emberileg, pénzügyileg...és ha ezt saját projectes webfejlesztős munkára fordítom, mit tudtam volna elérni.
Az fix, hogy prémium áras játékként minimum 2x-3x ennyi tartalomnak, PvP-nek, és masszívabb endgame content-nek kéne benne lennie (de azt majd a déelcébe 10K-ért). Főleg ennyi fejlesztési idő alatt. Ennél sokkal tartalmasabb, mélyebb és többször újrajátszható játékok vannak/voltak/lesznek jóval olcsóbban.
Na de én még nem tartok itt. Főleg, hogy megvettem tisztességgel, használom is. Gazdasági része jobban érdekel, mint a szenvedős farmolás hónapokon keresztül (ez leírva is torokszorító) Egyelőre nekem még van fun factor
(#36990) Nus: Legközelebb ebay-en vegyél inkább, vagy itthoniaktól Jóval olcsóbb 1.2 eu/1M ... itt meg 2.4? ... Legalább mi ne a Blizz pénztárcáját hízlaljuk
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
-
Nus
tag
Igazad van, csak nem hiszem, hogy nekik battlenet egyenleggel tudnék fizetni
The sky was pink...
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #36978 üzenetére
Nekem a legtöbb gold - om egyszerre 1.6 millió volt, de azt se költöttem el egyszerre, és így is inf act3 - ban vagyok .... egyedül ....
-
Arhquis
aktív tag
válasz Ren Hoek #36991 üzenetére
Ehez a le kell tenni témához annyit fűznék, hogy a frostshock-os stream-en mondták az arcok, amivel nagyon egyetértek (tapasztalat D2-ből).
A Diablo az a játék, amit többször előveszel. 1-1 content patch-kor, unalmas idődben, vagy ha fél év után egy kis hentelésre vágysz.
Még mindig tartom azt, hogy egy ilyen játékért nem sok a 15K. Nagyon sok fun idő van benne. És a folyamatos karbantartás miatt nem sajnálom a Blizzardtól a pénzt!
Aláírom, a D3-al volt néhány elcseszett húzásuk, de én még mindig egy minőségi játékot látok.
Ráadásul nemsoká jön a Torchlight 2 is! Lehet embert farmolni! XD -
Gorneck
legenda
válasz D1Rect #36989 üzenetére
Sejtettem erre megy ki a dolog...akkor mégegyszer...NEM ESIK SEMMI! Nem azzal van a baj, hogy nemtom mi mennyit ér...eleve az megy bezúzásra amin alacsony statok vannak. Amin magas van a stash, ah és csak utána vendor/zúzás...
De részemről aszhem befejeztem ezt a témát...mert teljesen hülének nézel...
(#36992) F-ECT$: Játszani vettem a játékot (kikapcsolásnak napi 10 óra meló után), ha volt pénzem olyan dolgokra költöttam, ami kellett a karakteremhez, hogy haladni tudja. Ilyen cuccokat meg nem igen fogtam ki...pedig nem is egyszer rászántam már magam.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest