Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Sziasztok,

    Egy kérdésem volna és még az sem biztos , hogy jó helyre írok de hátha valamelyikőtök találkozott az alábbi tünetekkel :
    Szóval, evés után kb 30-60 perccel egy lassan induló nyomottság érzés kezdődik. Ami olyan szinten kinyírja a közérzetemet , hogy még beszélnem is nehezemre esik. Negativítás, demotiváció, élettől is elmegyek a kedvem. Küzdök - küzdök majd így vagy úgy de bealszom. Ha elég sokat küzdök és szenvedek akkor sikerül átvészelnem alvás nélkül és olyan 3-4 óra múlva már jobb. Majd 5-6 óra kell mire teljesen kitisztult a fejem-gyomrom. Mintha sziklákat raknának a gyomromba és köd szállna a fejembe. Agresszív, türelmetlen és kedvtelen is leszek. Mintha eljött volna a világ vége.
    Már odáig jutottam , hogy nem tudom se a munkámat sem pedig a tanulmányaimat érdemben végezni. Nem önsajnáltatásból írom de kegyetlenek a napjaim ha eszem ... és már pedig muszáj enni -,-

    Pár egyéb infó :
    Mióta van ez ? Évek óta viszont most jutottam el odáig , hogy elég volt az önsanyargatásból.
    2 es típusú diabéteszes vagyok. Próbáltam mindenféle kaját kombinálni, rájönni mi is lehet ez.... Enzim hiány ? Étel allergia ? stb... mindenhol ezt produkálja a testem. Kivétel ha iszom egy protein shaket turbózva 1 evőkanál lenmag olajjal. Az egyetlen étel ami igazából étrend kiegészítő és energikus maradok. Ugye csak ezzel nem lehet élni ... meg ki is akarna így ...
    Életmódot is váltottam , jövő héten hétfőn lesz a harmadik hét. Már -6kg lement ...
    Minőségi kaját eszem mennyiséggel. Alszom eleget és napi szinten sportolok.
    Szedek vitaminokat , étrend-kiegészítőt ésszel.
    - ezzel csak azt akartam mondani , hogy marhára tök8 tömöm magamba a CH-t meg a zsírt és hízok hetente 1 kilót vagy mindent betartva életmódot váltok motiváltam csinálom. Ugyan ez a gyötrelem van amikor eszem. Minden úgy csinálok ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az étrendemet, vitamin elosztásomat, edzésemet a lehető legpontosabban lőttem be és működik. Minden működik de ez a tünet kinyírja a napjaimat.

    Szóval találkozott valaki ezzel diabéteszesek közül ? Esetleg tipp , hogy a jelenlegi járvány helyzetben hova milyen orvoshoz forduljak ?

    Totál tanácstalan vagyok :F :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák