Új hozzászólás Aktív témák

  • VANESSZA1

    őstag

    válasz zsoltip #2861 üzenetére

    A Dell Precision akkor szokott ilyen stabil melegedést produkálni, ha minden egyéb rendben van, de a driver-ek nem megfelelő sorrendben lettek feltelepítve, vagy ha csak a Quadro, vagy a Firepro driver van installálva, viszont az integrált driver nincs feltéve.
    Gondolom pasztázás megvolt. Vagy ha nem akkor érdemes innen Mx-4-et és pad-ot hozzá beszerezni és cserélni. Sajnos a gyári egy kalap. Hihetetlen hogy mennyire jó az MX-4, holott ezt is kipróbáltam.

    Ha ez a pasztázás, és pad csere nem segített és továbbra is pörög 1000-el, akkor a Dell honlapján van egy ajánlott driver telepítési sorrend. Az szerint kell egy szűz Win-re feltenni a drivereket.
    Azért írom ezt le mert nálam már volt ilyen hiba és nálad is erre hajaz a dolog. Hihetetlen, hogy mennyit számít ez a sorrend.
    Ha minden feltelepült akkor a Dell Command Update-t kell elindítani, és az ki fogja jelezni hogy van-e frissebb driver amit még fel kell tenni.
    Remélem tudtam segíteni. :R

    Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

Új hozzászólás Aktív témák