Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz somasz #48801 üzenetére
ó, az remek volna, köszi
Dhampir:
nekem nem sok minden maradt ki, de a végét így oldottam meg. ez mondjuk pirospont a Dell-nek azokhoz képest, amivel eddig találkoztam, mert meglepően kellemes módon voltak fent a friss és szükséges driverek.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
félisten
-
agemate
addikt
Sziasztok! Van egy Dell 1545 gépem, 1,8Ghz, 2x2GB DDR2 és x4500-as videovezérlővel szerelve. A problémám az, hogy bizony szaggatnak a youtubeos HD videók. A BIOS-ban nem találok olyan opciót, ahol az IGP megosztott memóriáját lehetne növelni. Próbálkozzak egy frissebb BIOS-szal esetleg? Vagy mi lehet ennek a módja?
-
félisten
-
agemate
addikt
válasz szabonagyur #48806 üzenetére
Dual Celeron 1.8... Win7 64bit fut rajta.
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron fényes kijelzőjéből hogyan tudok mattot varázsolni? Nagyon idegesítő, hogy látom benne magam...
gondoltam valami fóliára, de nem láttam még ilyet"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
félisten
-
szoke12
őstag
válasz szabonagyur #48809 üzenetére
nincs egy hetes a gép, de nem volt lati ebben az árban ilyen videoteljesítménnyel.
szóval kell léteznie ilyen fóliának, mert ha tabletekre van 11"-es matt fólia, akkor gépekre is kell lennie. Csak nem tudom, hogy hol kapható, meg mennyiért..."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
félisten
válasz szoke12 #48810 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem létezik csak nem érnek kb semmit. Ebayen keresd amúgy antiglare fólia jelleggel, tab meg más kategória ne hasonlítsd össze.
Senki sem mondta, hogy Latit kellett volna venned, hogy matt géped legyen
(#48812) szoke12 : méretéből és a kialakításból adódóan másabb lesz a fólia mint egy tabon... próbát tehetsz, ebay tele van.
[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
válasz szabonagyur #48811 üzenetére
Persze, csak mindenképp dellt akartam (tudom, ott még a vostro...). És ez volt az ára a teljesítménynek. Gondoltam teszek rá fóliát majd... majd... valamikor.
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
agemate
addikt
válasz szabonagyur #48809 üzenetére
Milyen CPU-t tudok beletenni?
-
bpcicke
csendes tag
Mit javasoltok E6410 német billentyűzet magyarosítására?
-
premete
veterán
válasz 75kokoko75 #48817 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a világítós hirdetés achiválva van, egyébként többet kér a magyarításért, mint amennyiért egy új, magyar, háttérvilágítós billentyűzetet lehet venni, miben készséges a linkelt hirdető?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz 75kokoko75 #48820 üzenetére
Nézz körül a hardveraprón, 10-12 között mennek.
Egyébként aki megszokta, hol vannak a magyar betűk, annak minek, aki pedig nem szokta meg, annak csináltam egy németet, úgy módosítva, hogy minden magyar ékezetes betű altgr+ékezetnélküli helyen van (nagy a Shift+alt_gr-rel). Így minden betű és jel marad a ráírt helyén, csak ékezetesek jöttek pluszba az Alt_gr-re.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tomej
aktív tag
Üdv!
Kéne egy kis segítség!
Sajnos frissítettem win 10-re. 1703-as hálókártyám azóta nem hajlandó n-es üzemmódban dolgozni... Letöltöttem a support-ról az ajánlott drivert, de semmi hatás...
Előre is kösz! -
félisten
-
tomej
aktív tag
válasz szabonagyur #48824 üzenetére
Két notebookom van, a dell csak töredékkel tölt le, a speedtest szerint is alacsony a sávszélesség. max 4 - 5 MB/s a másikon ennek a 10-szerese. Amúgy semmi egyéb jelenség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
McLaca
őstag
-
törölt tag
Talán Mbit/s?
Vagy most új van, MB /megabájt/? -
chatran
őstag
Sziasztok,
Dell Latitude E6400-hoz milyen eredeti töltőt ajánlotok. Pa-10 vagy Pa-12? Elég lesz hozzá a 65w-os vagy minimum 90-es kell?
-
75kokoko75
aktív tag
Otthon is próbáltam megnyitni amit küldtél, és vírusos volt.
Feltételezem nem az,de máshogyan át tudnád küldeni?Köszönettel. Zs
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6430 laptopom. Nem rég vettem, rohangálós gépnek. Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék AC-s wifi kártyát bele, milyen típust nézzek? Nem nagyon tudom, hogy kell ezt választani hozzá.
Annyi biztos, hogy volt nálam egy intel centrino ultimate-n 6300 agn kártya, de azt hiába raktam bele, mert annyit írt hogy az eszköz nem indítható el.
-
student
őstag
Ha még garancián belül vagyok
Ha kicserélek egy 2gigás rammodult 4-re
és cserélem hdd-t ssd-re
ezzel ugrik a gari?
-
hkari
őstag
válasz somasz #48838 üzenetére
Igen minden a helyén volt, de sehogy sem akarta valamiért. Win7 és 10 alatt próbáltam, de ugyan az a hibakód 1, ez eszköz elindítása sikertelen fogadott. Végül is, már mindegy, mert az a régebbi HP-mba volt, és azt már eladtam
Ezzel az intellel nincs sok baj? Visszaolvastam és elég sokan panaszkodnak. TP Link AC1200 routerem van egyébként.
Van itt egy 7260-as intel aprón jó áron, akkor szerinted lecsapjak rá?
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
Valszeg azért nem ment, mert HP-s volt.
A 7260-hoz meg mintha jött volna ki driver, már azoknak sem rossz elvileg, akiknek az volt. (Korábbi vevőm állítása szerint rendeződött a helyzet)Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
válasz szabonagyur #48841 üzenetére
És másik kártya miért megy jól ugyanezen antennákkal? Elképzelhető, hogy javítottak a 7260-as driveren és update-ben megkapta a windows. 5GHz-en amúgy nekem semmi bajom vele, 2.4-en állandóan szakadt.Sajnos én még mindig lépten-nyomon találkozok az intel problémával.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz SzaboZE #48844 üzenetére
Nekem egy 7240-es vevőm szopott vele sokáig, de állítólag már jó.
Én sajna nem tudom ellenőrizni, minden wifikártya szarakodik az itthoni routerrel, már egy ideje le kéne cserélni...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mghltm
addikt
felesleges. hol irtam, hogy nem 90w-os a gyarija? sehol. mint irtam: gyakorlati tapasztalat alapjan adtam tanacsot. mig az 6510-em csokkenti a processzor orajelet es erezhetoen lassabb a 65w-os toltovel, az emlitett e6400-am gond nelkul megy evek ota.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
aizen92
addikt
válasz tuareg85 #48835 üzenetére
Holnap tesztelem ha ez tényleg megoldja kérem a supportos kollégád címét és egy rekesz sört küldök neki!
Adams te is teszteld le!
Mondjuk arra kíváncsi leszel, hogy ez az energiagazdálkodásra milyen hatással van....
Múltkor videolejátszással 7 órát bírt a gép....[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
válasz aizen92 #48849 üzenetére
7440-re nem ment fel
Ez legalábbis nem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest